Εθνική Νέων Ανδρών: Ήττα από την Ισπανία σε επεισοδιακό ματς

Την ήττα με 81-79 γνώρισε η εθνική ομάδα Νέων Ανδρών επί ισπανικού εδάφους στο φιλικό παιχνίδι της στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20. Το αποτέλεσμα ήταν απόρροια ενός επεισοδιακού ματς, στο οποίο ο προπονητής Μάκης Γιατράς αναγκάστηκε ν’ αποχωρήσει από το παρκέ, μετά από απαίτηση των διαιτητών και τις δύο τεχνικές ποινές που χρέωσαν στον Έλληνα προπονητή στους οποίους διαμαρτυρήθηκε εντονότατα για τα σφυρίγματά τους.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδειξε καλά στοιχεία στο παιχνίδι του, αντέδρασε σωστά κάθε φορά που έβλεπε τους Ισπανούς να προσπαθούν να “χτίσουν” διαφορά και με τον Μαντζούκα να ηγείται στο επιθετικό κομμάτι παρέμενε σε απόσταση βολής. Το σκηνικό με την εναλλαγή στο σκορ δεν άλλαξε στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, με τους Ισπανούς να κερδίζουν πρώτα τις μάχες των ριμπάουντ και εν συνεχεία και το ματς (81-79).

Δεκάλεπτα: 22-25, 43-45, 63-63, 81-79

Ελλάδα (Γιατράς): Νικολαϊδης 2, Κολοβέρος 13 (1), Μπαζίνας, Οικονομόπουλος, Νετζήπογλου 11 (1), Βησσαρίου 6 (2), Μαντζούκας 26 (5), Καλόγηρος 5 (1), Τσάμης 3, Κουρουπάκης 1, Τανούλης 12