Εθνικός: “Δεν θ΄ ακολουθήσουμε τον κατήφορο των κυρίων της Πάτρας”

ethnikos_logoΣε άλλο… επίπεδο περνάει η κόντρα ανάμεσα στις διοικήσεις του Εθνικού και του Προμηθέα Πάτρας, με αφορμή τα εισιτήρια του δεύτερου μεταξύ τους αγώνα στο πλαίσιο των play off. Η διοίκηση του πειραιώτικου συλλόγου εξέδωσε νέα ανακοίνωση με την οποία “βάλλει” κατά των ιθυνόντων τον αχαϊκό σύλλογο για τη στάση που τηρούν στο θέμα των εισιτηρίων, δίχως μάλιστα να διστάζουν να… εμπλέκονται στα εσωτερικά του Προμηθέα, υποστηρίζοντας πως οι απαντήσεις που έχουν λάβει από τους ομολόγους τους σημαίνει ότι “… προφανώς ο Πρόεδρος με τον Αντιπρόεδρο ή έχουν κόψει την καλημέρα και δεν μιλιούνται ή κάποιος δεν λέει την αλήθεια”! Παραθέτουν, μάλιστα και την σχετική αλληλογραφία που έχουν λάβει από τον αχαϊκό σύλλογο στο αίτημά τους για τα εισιτήρια…

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εθνικού αναφέρει:
«συνελήφθη κλέπτων οπώρας»
Όταν στη χθεσινή ανακοίνωση μας γράφαμε για “ψεύτη”, δεν περιμέναμε ότι θα επιβεβαιωθούμε τόσο γρήγορα.
Στην ανακοίνωση μας της Πέμπτης 02 Ιουνίου διαμαρτυρόμασταν για την αθέτηση των συμφωνηθέντων στις συζητήσεις της Τετάρτης 01 Ιουνίου αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον αντιπρόεδρο του ΑΣΠ Προμηθέα κ. Χρυσανθόπουλο Τάσο.
Ο αντιπρόεδρος του ΑΣΠ Προμηθέα κ. Χρυςανθόπουλος Τάσος όπως μας έχει συστηθεί, παρουσία πολλών μαρτύρων, μας διαβεβαίωσε για την παραχώρηση 50 εισιτηρίων. Τα όσα ακολούθησαν είναι γνωστά και περιλαμβάνονται αναλυτικά στην ανακοίνωσή μας.
Σήμερα σε επικοινωνία που είχαμε με τις αστυνομικές αρχές της Πάτρας, μας δηλώθηκε ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαν από τον ΑΣΠ Προμηθέα θα διέθεταν στην ομάδα μας 30 προσκλήσεις. Ο Εθνικός ΟΦΠΦ πιστεύοντας στην ισονομία και τον σεβασμό στους νόμους, σήμερα το πρωί ζήτησε και εγγράφως τα εισιτήρια που δικαιούται.
Σήμερα στις 18:41 λάβαμε επιστολή υπογραμένη από τον Πρόεδρο του ΑΣΠ Προμηθέα που δηλώνει ότι ο σύλλογός του ενημερώθηκε για το αίτημα του Εθνικού ΟΦΠΦ σήμερα Παρασκευή και ώρα 13:20. Τα δε εισιτήρια – προσκλήσεις, από 80 έγιναν 50, ακολούθως 30 και πριν από λίγο 15.
Προφανώς ο Πρόεδρος με τον Αντιπρόεδρο ή έχουν κόψει την καλημέρα και δεν μιλιούνται ή κάποιος δεν λέει την αλήθεια.
Για του λόγου του αληθές δημοσιεύουμε την απάντηση του Προέδρου του ΑΣΠ Προμηθέα.
Ο Εθνικός ΟΦΠΦ, λόγω της ιστορίας του, δεν θα ακολουθήσει στον κατήφορο αυτό τους κυρίους της Πάτρας. Ο Εθνικός ΟΦΠΦ αύριο θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό στον αγωνιστικό χώρο όπως πάντα.
Υ.Γ. Όταν η Αγκάθα Κρίστι έγραφε τους “δέκα μικρούς νέγρους”, μάλλον δεν είχε υπόψη της τα εισιτήρια – προσκλήσεις του ΑΣΠ Προμηθέα”.


ethnikos_promitheas_anakoinosi_1

ethnikos_promitheas_anakoinosi_2