«Εις το επανιδείν», είπε ο Γιώργος Διαμαντόπουλος στον Παπάγου!

«Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος…» κι ο Γιώργος Διαμαντόπουλος αποφάσισε ότι το ωραίο ταξίδι του με τον Παπάγου θα πρέπει να τελειώσει, με τον ίδιο ν’ αναζητά το επόμενο κίνητρο της καριέρας του. Το «κιτσάκι», φεύγεις από τους «στρατηγούς» με τις καλύτερες αναμνήσεις, όπως φανερώνει στη σχετική ανάρτηση της απόφασής του και για το λόγο αυτό δεν λέει αντίο στην ομάδα, αλλά «εις το επανιδείν»…

Η ανακοίνωση του Γιώργου Διαμαντόπουλου αναφέρει:

«Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος έτσι κ αυτό το ταξίδι έφτασε στο τέλος του… Είναι προσωπική απόφαση μου να αποχωρήσω κ να προσπαθήσω να βρω το επόμενο μεγάλο κίνητρο στη νέα μου καριέρα. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους αθλητές που συνεργάστηκα ήταν τιμή μου κ πολύ μεγάλη ευχαρίστηση να δουλεύω μαζί τους ,καθώς κ τον Πρόεδρο της ομάδας τον κύριο Αναστάσιο Καϊμάκη έναν εξαιρετικό άνθρωπο με απόλυτα σωστή αντίληψη για τον αθλητισμό κ τις αρχές που πρέπει να έχει μια ομάδα .Το ευχαριστώ στον κόσμο κ στη διοίκηση είναι λίγο για ότι ζήσαμε ,για την απόλυτη στήριξη κ αγάπη αυτά τα δύο χρόνια δυστυχώς η πανδημία μας χάλασε τα όνειρα που είχαμε βάλει, παρ’ όλ’ αυτά ζήσαμε έντονες στιγμές που θα μείνουν στο μυαλό μας από το ότι φτάσαμε να παίξουμε στο κύπελλο Ελλάδας με ομάδα Α1 μετά από πολλά χρόνια μέχρι την τεράστια νίκη μέσα στην Μάνδρα παίζοντας στην παράταση μ’ έναν μόνο έμπειρο παίκτη κ τέσσερις μικρούς… Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον αρχηγό της ομάδας τον Μιχάλη Υφαντή για την απόλυτη στήριξη, για την αφοσίωση του κ για ότι έκανε για μένα αυτά τα δύο χρόνια…Σας ευχαριστώ όλους η σχέση μας δεν τελειώνει ποτέ έχει μόνο μικρά διαλείμματα.. Εύχομαι στην ομάδα μόνο επιτυχίες κ στον νέο προπονητή που θα αναλάβει να είναι καλότυχος κ να του πάνε όλα τέλεια…Εις το επανιδείν…».

Λίγες ώρες αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από τον Παπάγου:

«Σύσσωμο το Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ θέλει να ευχαριστήσει τον ΓΙΩΡΓΟ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ για την προσφορά του στο σύλλογο τις τελευταίες δυο αγωνιστικές σεζόν. Η πολύχρονη σχέση του Γιώργου με την ομάδα είναι χτισμένη σε γερές βάσεις και η πρόσφατη συνεργασία το επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο, παρά τις αντίξοες συνθηκες που δημιούργησε η πανδημια. Σεβόμενοι πλήρως την απόφαση του για ένα νέο ξεκίνημα στην προπονητική του καριέρα του ευχόμαστε καλή συνέχεια, καλή επιτυχία και εις το επανιδείν».