«Εις το επανιδείν!», λέει ο Θανάσης Λιόνας στην Αχαγιά…

Έπεσαν… τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Θανάση Λιόνια με την Αχαγιά 82, με τον Έλληνα προπονητή να δηλώνει «Εις το επανιδείν!»… Οι δύο πλευρές πήραν από κοινού την απόφαση για την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους, που κράτησε δύο χρόνια, με τον σύλλογο να ευχαριστεί τον προπονητή για τον επαγγελματισμό του και την προσφορά του στην ομάδα, ενώ ο Λιόνας από την πλευρά του μίλησε για μία επιτυχημένη συνεργασία, που αποδεικνύεται και από το ποσοστό των νικών…

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Μετά από μία συζήτηση – ανάλυση των δύο άκρως πετυχημένων σεζόν, με τον κόουτς Θανάση Λιόνα, αποφασίσαμε από κοινού να λύσουμε τη συνεργασία μας. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς για τις δύο πετυχημένες χρονιές που είχαμε. Προσέφερε τα μέγιστα, αφού ανέλαβε την ομάδα μας σε μία κρίσιμη περίοδο στην πρώτη της εμφάνιση στις εθνικές κατηγορίες. Ευχόμαστε στον πολύ καλό και ικανό επαγγελματία προπονητή και στον σωστό και σοβαρό άνθρωπο Θανάση Λιόνα καλή συνέχεια στην καριέρα του. Την αξίζει αλλωστε! Και εμείς τον διαβεβαιώνουμε ότι κάποια ημέρα οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν».

Από την πλευρά του ο Θανάσης Λιόνας δήλωσε για το τέλος της συνεργασίας:

«Μια πολύ πετυχημένη και με πολλές διακρίσεις συνεργασία τελείωσε με αποφάσεις από κοινού. Οι 29 νίκες στα 41 ματς (70% επιτυχία) και τις δύο σεζόν, η διεκδίκηση της απευθείας ανόδου μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές, η κατάληψη της 4ης θέσης και τέλος η συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου από μία ομάδα στη δεύτερη συμμετοχή της στις εθνικές κατηγορίες είναι σημαντικά, μπασκετικά επιτεύγματα. Το πιο σημαντικό όμως, επίτευγμα για μένα προσωπικά είναι ότι βοήθησα μία πόλη να εδραιωθεί με γερά θεμέλια στον εθνικό, μπασκετικό χάρτη. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, Τάσο Αναγνωστόπουλο, τον Σπύρο Ταρνάρη, τον Ηλία Οικονομόπουλο που ήταν πιο κοντά μας, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης που με εμπιστεύτηκαν και με στήριξαν σε αυτήν την πορεία. Ευχαριστώ επίσης, τους συνεργάτες μου, τον Μιχάλη Δελάρτα, Δημήτρη Μητρόπουλο, τον γυμναστή Φώτη Κακαλή, τον φροντιστή Θανάση Παναγόπουλο, την υπεύθυνη τύπου, Έφη Χρυσανθοπούλου και τον γενικό αρχηγό Χρήστο Γεωργιόπουλο. Όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε δύο πολύ απαιτητικές σεζόν, όπως εξελίχθησαν.

Τελευταία αφήνω τους πρωταγωνιστές, τους παίκτες που συνεργαστήκαμε τις δύο αυτές περιόδους. Τους ευχαριστώ για τη συνεργασία τους και τους εύχομαι καλή συνέχεια. Εις το επανιδείν!».

.
Διαβάστε ακόμη…