ΕΚΑΣΔΥΜ: Ισοφάρισε σε 2-2 το Βελβεντό

ekasdym_logoΗ ομάδα του Βελβεντού βρέθηκε με την… πλάτη στον τοίχο, αλλά αντέδρασε σωστά στην πίεση της Ελίμειας, πήρε μία πολύ μεγάλη νίκη (71-55) και ισοφάρισε σε 2-2 τη σειρά των τελικών της ΕΚΑΣΔΥΜ. Η Ελίμεια προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το άγχος των γηπεδούχων, που όμως κατάφεραν να ισορροπήσουν την αναμέτρηση στο 3ο δεκάλεπτο κι από εκεί κι έπειτα δεν είχαν πρόβλημα να πάρουν τη νίκη και να μεταφέρουν τη σειρά στο 5ο παιχνίδι, που θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Τετάρτη στην έδρα της Ελίμειας, με το Βελβεντό να ζητά εισιτήρια για να έχει τον κόσμο του δίπλα σ΄ αυτό το καθοριστικής σημασίας ματς, απ΄ το οποίο ο νικητής θα βρεθεί τη νέα περίοδο στη Γ΄ εθνική.

ΒΕΛΒΕΝΤΟ – ΕΛΙΜΕΙΑ 71-55
Α.Σ. ΒΕΛΒΕΝΤΟ: (Ασβεστάς) Καρατζάς 3, Ζανδές 2, Παπαμίχος 2, Σούπουρας 27 (5), Παπαδόπουλος 8, Μελαχροινός 14 (2), Σβίγκος 6, Μεντεσίδης, Τσιτσιόκας 5, Τρίχας 4, Παπαγιοβάνης, Νέστορας.
Γ.Σ. ΕΛΙΜΕΙΑΣ: (Καραγιαννίδης) Τσιρέκας, Ταμπάκου, Πάπιστας 2, Δημόπουλος 8, Μούσιος, Λαμπρόπουλος 4, Κοντός 2, Κουμτσίδης, Τσαμπούρης 11, Κατσέλας 12, Μακρής 16, Μούσιος.