ΕΚΑΣΚ: Τίτλος και εισιτήριο για τη Γ’ εθνική για τον ΑΟΚ Χανιά!

Ο νεοσύστατος σύλλογος του ΑΟΚ Χανιά πανηγυρίζει την κατάκτηση του τίτλου στην Κρήτη! Η ομάδα που δημιουργήθηκε από το “μηδέν”, αποτελούμενη ως επί το πλείστον από παράγοντες, αλλά και παίκτες που έφυγαν από τον Κύδωνα Χανίων, νίκησε στον 2ο τελικό της ΕΚΑΣΚ με 58-46, τον Κύδωνα και πανηγύρισε τον τίτλο που παράλληλα οδηγεί την ομάδα στις εθνικές κατηγορίες.

Ο ΑΟΚ μπήκε “φουριόζος” στο ΕΑΚ Χανίων και έδειξε τις διαθέσεις του… Με “βομβαρδισμό” από τα 6.75 και τον Μιχάλη Σαράντη να… σέρνει το χορό, ο ΑΟΚ βρέθηκε να προηγείται με 11-31. Ο τραυματισμός και η αποχώρηση του Σαράντη αποδιοργάνωσε τους φιλοξενούμενους, δίχως όμως οι γηπεδούχοι να καταφέρουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός αυτό. Δεν πλησίασαν στο σκορ, δεν είχαν λύσεις στην επίθεσή τους και έτσι ο ΑΟΚ Χανιά έφτασε στο 47-58, έκοψε το διχτάκι του πρωταθλητή στην ένωση και πλέον ετοιμάζεται για το “μαραθώνιο” της νέας χρονιάς στη Γ’ εθνική.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 9-23, 27-39, 31-48, 47-58
ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ (Δ.Ροδάς): Παπαδάκης 4, Ερηνάκης, Βρεττός, Αλμπάνης, Σαράντης 14 (4), Βουρβαχάκης, Πούρος 14 (2), Αρβανιτάκης, Σκαμνάκης 8, Αδοντάκης 10, Δελιδήμος 2, Γκιούλης 6.

ΚΥΔΩΝΑΣ ΧΑΝΙΩΝ (Στ.Καρκανάκης): Χριστοφορίδης 12 (1), Κουτσαντωνάκης 2, Λυρώνης 4, Καπετανάκης 6, Ζανιδάκης 2, Μαρινάκης 3, Κασίμης 7, Κατσουλάκης 2, Τούπας, Νομικός, Πεντάρης 7, Πρωτογεράκης 2.