Εκλεισε Κομποδιέτα και Χάλαρη ο Αμύντας

Αποτελεί μία από τις πιο σταθερές παρουσίες στην κατηγορία, ενώ στην προκειμένη, ο Αμύντας ετοιμάζεται για την τέταρτη συνεχόμενη συμμετοχή του στην Α2. Ο σύλλογος του Υμηττού, κάθε σεζόν αποδεικνύει τη μαχητικότητα και την ανταγωνιστικότητά του, καταφέρνοντας να κερδίζει την απευθείας παραμονή του και το ίδιο στοχεύει και την ερχόμενη χρονιά. 

Οι αλλαγές που θα υπάρξουν στην ομάδα είναι καθοριστικές καθώς αποχώρησαν οι Σπύρος Διαμαντόπουλος και Χρήστος Μπάρμπας, όμως οι προσθήκες που φρόντισε ο Αμύντας να γίνουν, είναι εξίσου σημαντικές.  Ο σύλλογος ήρθε σε επαφή με τους Δημήτρη Κομποδιέτα και Στέλιο Χάλαρη, με τους οποίους μάλιστα ήρθε σε συμφωνία, ενώ πλέον το μόνο που να απομένει να είναι το τυπικό της υπόθεσης. 

Πρόκειται για δύο κινήσεις που θα ενισχύσουν ιδιαίτερα καθώς τόσο η εμπειρία του Κομποδιέτα όσο και η ικανότητα του 27χρονου φόργουορντ αναμένεται να προσφέρουν πολύτιμες λύσεις στην ομάδα. 

Εν τω μεταξύ, το προπονητικό τιμ της ομάδας παραμένει για ακόμα μία χρονιά σταθερό, με τον Αλέξη Ζαβό να οδηγεί τον Αμύντα και τη νέα σεζόν. Τέλος, η προετοιμασία της ομάδας έχει ξεκινήσει από την περασμένη εβδομάδα, ενώ στις προπονήσεις συμμετέχει και ο Κώστας Φακοπουλίδης.