fea-pitaΟπως όλες σχεδόν οι ομάδες έτσι και η ανδρική ομάδα της ΦΕΑ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2016.

Μέσα σε ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, έκοψε την βασιλόπιτα το βράδυ της Παρασκευής. Στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης το παρόν έδωσαν όλοι οι παίκτες της ομάδας με επικεφαλής τον αρχηγό Κώστα Ρωμοσιό, το τεχνικό τιμ αποτελούμενο από τον προπονητή Κυριάκο Κοσμίδη και τους βοηθούς του Γιώργο Τσούφη και Διονύση Φαναρτζή.

Από πλευράς διοικήσεως εκεί ήταν η πρόεδρος του συλλόγου Ελένη Νικολέττου, ο έφορος του τμήματος Αντώνης Λιναρίτης και το μέλος της διοίκησης Σπύρος Μπερδέσης, ο οποίος έκοψε την πίτα, πρωτοστατούντες της ομάδας.

Τυχερός ήταν ο Χαράλαμπος Γόντικας στο κομμάτι του οποίου βρέθηκε το φλουρί. Ο φόργουορντ των κυανόλευκων κέρδισε μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.

Άπαντες αντάλλαξαν τις ευχές τους για την καινούργια χρονιά, με το σύνθημα όλων να είναι «υγεία» και να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία.

Κατά τα λοιπά, η προετοιμασία της ΦΕΑ συνεχίζεται κανονικά εν όψει της κυριακάτικης (3 μ.μ.) εντός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας. Από τις προπονήσεις απουσιάζουν ο Γιάννης Κρητικός, ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Γιώργου Σταμάτη και Κώστα Μπασέα.

gontikas-fea