Εκπληξη με Τσακαλέρη η Χαλκηδόνα

Με τις κινήσεις της η Χαλκηδόνα έχει αποδείξει ότι φέτος μόνο εύκολος αντίπαλος δεν πρόκειται θα είναι… Και αυτό ήρθε να επιβεβαιωθεί για ακόμα μία φορά μετά την προσθήκη του Ευθύμη Τσακαλέρη, ο οποίος θα ενισχύσει τη ρακέτα της ομάδας.

Πρόκειται για μία σπουδαία κίνηση για τον σύλλογο καθώς ο Τσακαλέρης είναι ένας παίκτης με πλούσιο βιογραφικό ο οποίος αναμένεται να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα. 

Η ανακοίνωση:

«Ο ΓΑΣ Χαλκηδόνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ευθύμη Τσακαλέρη για την επόμενη σεζόν. 0 29χρονος φόργουορντ-σέντερ αναμένεται να αποτελέσει ένα σημαντικό κομμάτι του παζλ του φετινού ρόστερ καθώς θα προσθέσει ποιότητα κάτω από το καλάθι. Ο Τσακαλέρης ξεκίνησε την καριέρα του από την Αναγέννηση Φλόγας, για να ακολουθήσουν Πανελλήνιος, ΠΑΟΚ, Αρης, Πανελευσινιακός, Μπασκίμι, Ρέθυμνο, Αρκαδικός Ιπποκράτης Κω Με τον Πανελλήνιο συμμετείχε στο Final Four του Eurocup, ενώ έχει και μία συμετοχή με τον Αρη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ είναι και πρωταθλητής Ευρώπης με τους εφήβους το 2009 στην Ρόδο.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Χαλκηδόνας, ο Ευθύμης Τσακαλέρης ανέφερε. «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι στη Χαλκηδόνα, παράλληλα για μένα είναι μία νέα πρόκληση. Εχω δει τις κινήσεις που έχει κάνει η ομάδα, έχει δημιουργηθεί ένα καλό σύνολο. Πιστεύω ότι στο τέλος του πρωταθλήματος όλα θα έχουν πάει καλά. Η οικογένεια Τσαλώνη και κόουτς Τουλούμης μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή ότι με με ήθελαν στην ομάδα. Με προσέγγισαν με έναν πολύ ωραίο τρόπο που με έκανε να μην μπορώ να αντισταθώ και να πω όχι. Από την αρχή της καριέρας μου δεν μου άρεσε να λέω μεγάλα λόγια. Το μόνο που μου θα πω, είναι να έχουμε υγεία και να πετύχουμε τους στόχους που θα βάλουμε και από εκεί και μετά ότι καλύτερο έρθει, ας έρθει με το καλό…».

Από τη δική του πλευρά, ο πρόεδρος τους ΓΑΣ Χαλκηδόνας Κορνήλιος Τσαλώνης δήλωσε. «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που ο Ευθύμης είναι παίκτης της ομάδας μας. Με τέτοιο βιογραφικό που έχει είναι για εμάς τιμή να τον έχουμε στον σύλλογο. Είναι ένας αθλητής που θα δώσει ποιότητα σε μία νευραλγική θέση. Είναι ένα ακόμα σημαντικό κομμάτι στο παζλ το οποίο φτιάχνουμε με στόχο να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία, μακριά από τραυματισμούς και μία γεμάτη σεζόν με επιτυχίες».

.
Διαβάστε ακόμη…