Ελευθερία Μοσχάτου: Τέλος εποχής για Γιαμπάνη

Χωρίς έναν παίκτη με τον οποίον έχει συνδεθεί άρρηκτα τα τελευταία χρόνια, θα συνεχίσει τη χρονιά η Ελευθερία Μοσχάτου στη National League 2.

Ο λόγος για τον Γιάννη Γιαμπάνη, ο οποίος αποφάσισε να αλλάξει ομάδα στο πλαίσιο της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, προκαλώντας μία ανακοίνωση με αιχμές από την ομάδα του Μοσχάτου, όχι όμως για τον ίδιο τον αθλητή, αλλά για το… νέο προπονητή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Είναι μερικές ανακοινώσεις που δεν γράφονται εύκολα,που νομίζεις ότι δεν θα τις γράψεις ποτέ, ειδικά για ανθρώπους που δίπλα στο όνομα τους υπάρχει το όνομα ΑΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ.

Η διοίκηση του ΑΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ βρίσκεται στη δύσκολη θέση ν αποχαιρετήσει τον αρχηγό της, τον Γιάννη Γιαμπάνη μετά από δική του επιθυμία .

Ο Γιάννης είναι ταυτισμένος με τον σύλλογο μας, δεν είναι εύκολο να του πεις αντίο,δεν είναι εύκολο για κανέναν μας. Αλλά η Ελευθερία Μοσχάτου πάντα σεβόμενη τους αθλητές της, έχει δείξει πολλάκις στο παρελθόν πως όταν κάποιος αθλητής για προσωπικούς λόγους θέλει να αποχωρήσει δεν κόβει τον δρόμο κανενός.

Γιάννη μας καλή σου τύχη στην καινούργια σου ομάδα,σου ευχόμαστε τα καλύτερα να έχεις πάντα υγεία και σε περιμένουμε πίσω ξανά …

Θέλουμε όμως εδώ να σημειώσουμε:

Σεβόμενοι την καινούργια του ομάδα και τον πρόεδρο της,αλλά όχι τον καινούργιο “προπονητή” της, ο οποίος μην σεβόμενος ότι τον έχουμε φιλοξενήσει στην Ελευθερία, και του έχουμε συμπαρασταθεί ,ειδικά ο προπονητής μας Γιώργος Σίμος σε δύσκολες στιγμές γι’αυτόν, ο “προπονητής” σε εισαγωγικά πάντα (γιατί από ότι γνωρίζουμε δεν έχει διπλωμα προπονητή) με τρόπους που δεν συνάδουν με τους τρόπους που πρέπει να συνεργάζονται δύο ομάδες για μια μεταγραφή, ιδίως αν ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος , κινήθηκε ύπουλα χωρίς την συγκατάθεση μας βάζοντας τον Γιάννη μπροστά (γνωρίζοντας ότι του έχουμε αδυναμία και ότι δεν θα του κόβαμε ποτέ τον δρόμο).

Όλοι κρινομαστε από τις πράξεις μας….

Big Giaba ….σ ευχαριστούμε για την προσφορά σου….δεν λέμε αντιο αλλά εις το επανιδείν γιατί όπως λένε στις οικογένειες «το αίμα νερό δεν γίνεται» και εσυ ήσουν και παραμένεις γέννημα θρεμα αυτού του συλλόγου και αναπόσπαστο κομμάτι της γαλανόλευκης μας μπασκετικής οικογένειας.

Καλή σου επιτυχία!».