Εμειναν στη Νέα Κηφισιά Χατζηνικόλας και Γιακουμής

Η Νέα Κηφισιά συνεχίζει δημιουργεί το ρόστερ της νέας σεζόν και σε αυτό το πλαίσιο, ο σύλλογος ανακοίνωσε την παραμονή του Ανδρέα Χατζηνικόλα, αλλά και του νεαρού Γιάννη Γιακουμή. 

Η ανακοίνωση: 

«Στην ομάδα της καρδιάς του παραμένει και για την επόμενη σεζόν ο Ανδρέας Χατζηνικόλας και θα την ενισχύσει στο πρωτάθλημα 2022-23 της Β΄ Εθνικής.

Ο Ανδρέας είναι ένα από τα ταλέντα που ανέδειξε η αναπτυξιακή διαδικασία της ΑΕΝΚ και που έζησε πολλές διακρίσεις με τα τμήματα αυτά. Σε μία από αυτές ήταν αρχηγός της ομάδας ΝΕΩΝ, όταν η ΑΕΝΚ αναδείχθηκε πρωταθήτρια ΝΕΩΝ της ΕΣΚΑ το 2017-18.
Αγωνίστηκε στον ΑΟ Αγρινίου, ομάδα της Α2, την σεζόν 2019-20 και επέστρεψε πρόπερσι. Είναι μαχητής, καλός αμυντικός, με καλό χαρακτήρα και αγάπη για την ομάδα.

Είναι από τους καλύτερους παίκτες που ανέδειξε η ΑΕΝΚ, μετά τον Δημήτρη Μενουδάκο και τον αδελφό του Γιαννούλη Χατζηνικόλα.
Το ΔΣ του συλλόγου του εύχεται ΥΓΕΙΑ και επιτυχίες !!!!!!!

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ…
Συνεχίζει με την Ανδρική ομάδα και ο νεαρός Γιάννης Γιακουμής (γεν. το 2003). Αναδείχτηκε κι αυτός από τις Ακαδημίες της ΑΕΝΚ και ήταν μέλος της ομάδα ΝΕΩΝ της ΑΕΝΚ , που ήταν φέτος πρωταθλήτρια ΕΣΚΑ 2021-22, για δεύτερη φορά σε μέσα στα 4 τελευταία χρόνια !
Το ΔΣ της ΑΕΝΚ του εύχεται υγεία και ό,τι καλύτερο !!!!».