Την εμπιστοσύνη του στα παιδιά που προέρχονται από τα “σπλάχνα” του συλλόγου, δείχνει ο ΓΣ Αλμυρός, με την προώθηση στο αντρικό δύο νεαρών αθλητών. Ο 18χρονος Βασίλης Ξηρομερήσιος και ο 16χρονος Νίκος Κανατούλας, είχαν πάρει το… βάπτισμα με το αντρικό τμήμα, αλλά πλέον η παρουσία τους στην πρώτη ομάδα αποκτά πιο επίσημο χαρακτήρα!

«Ο Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ ανακοινώνει την προώθηση δύο παικτών από το Εφηβικό Τμήμα του Συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024, του Βασίλη Ξηρομερήσιου και του Νίκου Κανατούλα.

Ο Βασίλης, ο οποίος είναι γεννηθείς το 2005, έχει ύψος 1,90 και αγωνίζεται στις θέσεις των Forward. Είναι αθλητής που προέρχεται από την ακαδημία του Συλλόγου και την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με το Εφηβικό Τμήμα μας στο πρωτάθλημα Εφήβων Ε.Σ.ΚΑ.Θ. και φέτος θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική, ενώ είχε πάρει λίγα λεπτά συμμετοχής σε ορισμένους αγώνες στη Γ’ Εθνική την περίοδο 2021-22.

Από την άλλη, ο Νίκος, ο οποίος είναι γεννηθείς το 2007, έχει ύψος 1,79 και αγωνίζεται στη θέση του playmaker. Είναι αθλητής που προέρχεται από την ακαδημία του Συλλόγου και την περσινή περίοδο αγωνίστηκε τόσο με το Εφηβικό όσο και με το Παιδικό μας τμήμα, με το οποίο κατέκτησε το Πρωτάθλημα Παίδων Ε.Σ.ΚΑ.Θ., όπως και στη προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων, ενώ κατά την περίοδο 2021-22 και 2022-23 έχει αγωνιστεί σε πολλά παιχνίδια με το αντρικό μας τμήμα στη Γ’ Εθνική.

Η Διοίκηση του Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ εύχεται στον Βασίλη και στον Νίκο Δύναμη, Υγεία και πολλές επιτυχίες με την κυανόλευκη φανέλα του Ιστορικού μας Συλλόγου».