Ένας ακόμη παίκτης που έλκει την καταγωγή του από την Κοζάνη θα φορά τη φανέλα των Διόσκουρων τη νέα περίοδο. Οι Διόσκουροι Κοζάνης δείχνουν εμπιστοσύνη στους ντόπιους παίκτες και στο πλαίσιο αυτό προχώρησαν σε συμφωνία με τον Ανδρέα Γκουτζιομήτρο.

goutziomitros_andreas_dioskouroikozanisΟ παίκτης την περασμένη περίοδο αγωνιζόταν στην Ευκαρπία, συνδυάζοντας σπουδές και μπάσκετ. Το τέλος των σπουδών του τον οδηγεί και πάλι πίσω στην ιδιαίτερη πατρίδα του, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι Διόσκουροι και πέτυχαν την ενίσχυσή τους! Ο 23χρονος παίκτης ξεκίνησε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα από την Α.Ε.Κοζάνης με την οποία στέφθηκε Πρωταθλητής Παίδων Δυτικής Μακεδονίας το 2008 και το 2009. Στη συνέχεια “μετακόμισε” στις Σέρρες λόγω σπουδών και μεταπήδησε στον Ορφέα Νέου Σκοπού. Μετά από την εκεί τριετή παρουσία του (κατακτώντας το πρωτάθλημα ΕΚΑΣΜΑΘ) και την άνοδο στη Γ΄ εθνική, μεταπήδησε στην Ευκαρπία, ενισχύοντας την περιφερειακή της γραμμή.

Σε αυτό το στοιχείο, της έφεσης στο περιφερειακό σουτ ποντάρουν αρκετά στους Διόσκουρους ενόψει της νέας περιόδου στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής.