Ενίσχυση με Δημήτρη Μάνο ο Θεμιστοκλής Αιγάλεω

Κάτοικος δυτικών προαστίων θα είναι από τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Δημήτρης Μάνος. Ο 19χρονος (9/3/2000) σμολ φόργουορντ (1μ.95εκ.), που την περυσινή σεζόν δεν κατάφερε να διακριθεί με την ομάδα του Κορωπίου ήρθε σε συμφωνία με τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω ώστε να συνεχίσει την καριέρα του.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Μάνος έχει καταφέρει ήδη πολλά, μιας και μετράει ήδη συμμετοχές με την ανδρική ομάδα του Πανναξιακού στην Γ’ εθνική την δεύτερη σεζόν της ομάδας της Νάξου στις εθνικές κατηγορίες, ενώ τις δύο τελευταίες χρονιές ήταν στην προεπιλογή της εθνικής Αλβανίας στην U18. Παράλληλα, αναδείχθηκε τρεις φορές πρωταθλητής στο σχολικό πρωτάθλημα, φτάνοντας δύο φορές στα “8” καλύτερα λύκεια σε Ελλάδα και Κύπρο και μία φορά στους “16” του ίδιου θεσμού.

ΞΑΝΑΣΜΙΓΟΥΝ ΤΑ… ΑΗΔΟΝΙΑ

Στην ομάδα του Πέτρου Καρβούνη, η “ακρίδα”, όπως τον αποκαλούσε χαϊδευτικά ο συμπαίκτης του στον Πανναξιακό, ο Παναγιώτης Καλαβρός λόγω του ύψους του, αλλά και του ανοίγματος των χεριών του (2μ.03εκ.), θα βρεθεί συμπαίκτης ξανά με έναν παλιό του γνώριμο. Ο λόγος για τον Νίκο Αρτσάνο, το… βαρύ πυροβολικό της περυσινής σεζόν του Πανναξιακού στο πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων, όντας από τους πρώτους σκόρερ της ομάδας της Νάξου κι από τους πρωταγωνιστές του ανδρικού και του εφηβικού τμήματος του συλλόγου.

Μάνος και Αρτσάνος υπήρξαν συμπαίκτες στο παιδικό κι εφηβικό του ΠΑΟΝ, σε σχολικούς αγώνες σε πανελλήνια πρωταθλήματα, ενώ είχαν πάρει… γεύση κι από την παρουσία της ομάδας του νησιού της Αριάδνης στην Γ’ εθνική κατηγορία. Έτσι λοιπόν, οι δύο νεαροί άσοι ανταμώνουν ξανά επί αθηναϊκού εδάφους αυτή τη φορά με σκοπό να βοηθήσουν ώστε ο Θεμιστοκλής Αιγάλεω να πραγματοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει εν όψει του απαιτητικού πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β’ ΕΣΚΑ.

Του Ιωάννη Νοταρά