Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας του Εθνικού συνεχίζεται, με την ομάδα του Πειραιά να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον, μέχρι πρότινος πάουερ φόργουορντ του Παγκρατίου, Διονύση Μουστόπουλο.

Αναλυτικά:

“H Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την απόκτηση του Διονύση Μουστόπουλου. Ο 28χρονος καλαθοσφαιριστής τη φετινή χρονιά αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας με τη φανέλα του Παγκρατίου.
Ο Έλληνας πάουερ – φόργουορντ διαθέτει μεγάλη εμπειρία από το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής. Τη σεζόν 2018-2019 ήταν εκ των κορυφαίων της κατηγορίας και πανηγύρισε την άνοδο στην Α2 με τη Δάφνη Δαφνίου. Πέρσι, μεταπήδησε στο Παγκράτι, στο οποίο πρόσφερε πολύτιμες λύσεις”.

Ο Διονύσης Μουστόπουλος δήλωσε για τη μεταγραφή του στην ομάδα μας: “Είμαι πολύ χαρούμενος, που τη νέα χρονιά θα αγωνιστώ σε μία ιστορική ομάδα, όπως ο Εθνικός. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό τιμ της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους. Θα προσπαθήσω τη νέα σεζόν να βοηθήσω τον Εθνικό να πετύχει τους στόχους του και θα δώσω το 100%, για να τα καταφέρουμε”.

Του Πάνου Σταμούλη