Ενίσχυση με Πάντσιο για Μελίκη, πήρε και Σαχμπατιάν

Η Μελίκη συνεχίζει να δημιουργεί την ομάδα εν όψει του επερχόμενου πρωταθλήματος και σε αυτό το πλαίσιο, προχώρησε σε μία κίνηση ουσίας. Ο λόγος για τον Απόστολο Πάντσιο, ο οποίος θα ενισχύσει με την εμπειρία του την ομάδα. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μοναδική κίνηση για τον σύλλογο της Ημαθίας καθώς απέκτησε και τον 24χρονο φόργουορντ/σέντερ, Χάρη Σαχμπατιάν.

Η ανακοίνωση:

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΝΤΣΙΟΣ ΣΤΟΝ ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗ!

Η ομάδα μας έρχεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του, πολύπειρου point guard, Απόστολου Πάντσιου! Ο Απόστολος είναι 36 ετών και έχει καταγράψει μια σπουδαία καριέρα σε Γ’ Εθνική, Β’ Εθνική και Α2 (τμήματα υποδομής ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Τριανδρίας, Αιγινιακός, Μακεδονικός, ΑΟΚ Γουμένισσας, Απόλλων Καλαμαριάς, Εργοτέλης, Παπάδος Γέρας, Απόλλων Σμύρνης, Ιωνικός Νίκαιας, Εθνικός Πειραιώς, Ελπίδα Αμπελοκήπων, Γαλάζιοι, IBC). Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες!

Η ανακοίνωση για Σαχμπατιάν:

«Η ομάδα μας, με πολλή χαρά, ανακοινώνει την απόκτηση του, forward/center, Χάρη Σαχμπατιάν! Ο Χάρης είναι 24 ετών και την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στη Γ’Εθνική με τη φανέλα των Γαλάζιων. Του ευχόμαστε υγεία, προσωπική αλλά και ομαδική επιτυχία!».