Από τη Νίκαια και τον Άρη, στον Πειραιά για λογαριασμό του Εθνικού “μετακομίζει” ο Κώστας Καππής. Ο 23χρονος σέντερ ανακοινώθηκε από τους Πειραιώτες, που ενισχύουν με την προσθήκη του τη front line τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την απόκτηση του Κώστα Καππή. Ο Έλληνας σέντερ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας με τη φανέλα του Άρη Νικαίας.

Ο 23χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΝΕΦΟ Νικηφόρο, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στον Πολυνίκη. Το καλοκαίρι του 2020 πήρε μεταγραφή στον Άρη Νικαίας, όπου αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις. Ο Κώστας θα αποτελέσει ακόμη μια λύση στη ρακέτα του Εθνικού.

Ο Κώστας Καππής δήλωσε για τη μεταγραφή του: “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα φορέσω τη φανέλα του ιστορικού Εθνικού. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Νάσο Χούμπαυλη και το τεχνικό τιμ, τον κ. Δημήτρη Καραφαντή και όλα τα μέλη της επιτροπής της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους. Με την ενέργεια μου και την προσπάθεια μου σε προπονήσεις και αγώνες θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της και να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας”.