Ενίσχυση με τον Πέτρο Νοέα για τον ΑΣΣ Αμαλιάδας!

Σε μία σημαντική κίνηση προχώρησε ο ΑΣΣ Αμαλιάδας ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, βάζοντας στη… μηχανή του τον Πέτρο Νοέα! Η διοίκηση του συλλόγου είχε ξεκινήσει το “φλερτ” με τον έμπειρο παίκτη προκειμένου να φορέσει τη φανέλα της ομάδας στην προσπάθεια που θα κάνει στον “μαραθώνιο” της Γ’ εθνικής και εν τέλει πήρε το πολυπόθητο “ναι”.

“Από τον αθλητή που κοσμεί με την παρουσία του τα γήπεδα , τον Πέτρο Νοέα, με μακρά παρουσία στις Εθνικές ομάδες και στις μεγάλες κατηγορίες, ξεκινά ο σχεδιασμός του ρόστερ της νέας περιόδου .

Η αρχική συμφωνία επικυρώθηκε με τη συνάντηση που έγινε μεταξύ διοίκησης και αθλητή και έτσι ο Νοέας που λόγω COVID-19 αγωνίστηκε μόλις σε δυο αγώνες με την φανέλλα του Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ θα ηγηθεί της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας.

Οι στόχοι για μια ακόμη χρόνια θα είναι υψηλοί και ήδη αρκετοί αθλητές βρίσκονται στην πορεία ανανέωσης της συμφωνίας ενώ οι μεταγραφικοί στόχοι έχουν εντοπιστεί και είναι σε παρά πολύ καλό δρόμο οι συζητήσεις”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.