Ενίσχυση στο staff της Αναγέννησης Καρδίτσας

Η ενίσχυση της Αναγέννησης Καρδίτσας, ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής, δεν περιορίζεται μόνο στο έμψυχο δυναμικό που θ’ αγωνίζεται εντός του παρκέ. Αλλά και σ’ εκείνους που θα δίνουν τις δικές τους «μάχες» έξω από αυτό! Έτσι ο σύλλογος προχώρησε στην ενίσχυση του staff, προσθέτοντας στον Γιώργο Πιτσαρή στην ομάδα της αποκατάστασης–φυσικοθεραπείας των παικτών.

Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Καλωσορίζουμε τον κ. Γεώργιο Πιτσαρή στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ μας και του ευχόμαστε φέτος να έχουμε μια χρονιά όσο γίνεται με λιγότερα προβλήματα και περισσότερη Υγεία.
● Ειδικότητα:
Πρακτικός Νοσοκόμος, Πρακτική Άσκηση
Ειδικότητα Πρακτικής Άσκησης: Φυσικοθεραπεία
_ Ίδρυμα: 1ο Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Λάρισας
● Πιστοποίηση:
Α_ Global Intermediate Πιστοποιητικό Πληροφορικής Intermediate A – ECDL
Β_ Σεμινάριο 5η Εκπαιδευτική Αγγειολογική Ημερίδα με θέμα: Μύθοι και αλήθειες στην αντιμετώπιση της φλεβικής θρομβοεμβολικής στον 21ο αιώνα της Γ’Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής ΓΝΝΘΑ «Η Σωτηρία»
Γ_ Σεμινάριο 13η Ημερίδα Φυσικοθεραπεία & Ογκολογία
«Συμπληρωματικές και Εναλλακτικές Θεραπείες στον Ογκολογικό ασθενή Ρόλος – Αξιοπιστία – Κλινική Εφαρμογή» Γ.Α.Ο.Ν.Α «Ο Αγιος Σάββας», Τμήμα Φυσικοθεραπείας
Δ_ Σεμινάριο Εργαστήριο 13η Ημερίδα «Βελονισμός στην Ινομυαλγία», «Φυσικοθεραπεία & Ογκολογία» Γ.Α.Ο.Ν.Α «Ο Αγιος Σάββας», Τμήμα Φυσικοθεραπείας
Ε_ Βεβαίωση Πιστοποίηση Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων ΙΕΚ
Μασάζ: Χαλαρωτικό, Αθλητικό, Θεραπευτικό, Λεμφικό, Ρεφλεξολογία, deep tissue, Rejuvance».