Ενας εκτός και δύο αμφίβολοι για την πρεμιέρα

kastritis-arkadikosΗ προετοιμασία του Αρκαδικού μπαίνει στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο το Λαύριο (12/10, 17.00), η οποία όμως διεξάγεται με αρκετά προβλήματα. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αντωνιάδης δεν  υπολογίζεται ενώ οι Σπύρος Πάνου  και Γιάννης Προδρόμου θεωρούνται εξαιρετικά αμφίβολοι.

Ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης μίλησε για την ομάδα του και τον βαθμό ετοιμότητας για τον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος στην Τρίπολη, τονίζοντας πώς όλοι στις τάξεις της ομάδας θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στον Σαββατιάτικο αγώνα της πρεμιέρας.

«Αναμφισβήτητα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα με την μεγαλύτερη ομοιογένεια στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος. Το Λαύριο έχει διατηρήσει σχεδόν αναλλοίωτο το βασικό κορμό των τελευταίων χρόνων και έχει κάνει τρεις πολύ καλές προσθήκες στο ρόστερ που το ανεβάζουν επίπεδο.

Εμείς από την πλευρά μας προερχόμαστε από ένα πολύ δύσκολο δεκαήμερο, αφού ταλαιπωρηθήκαμε από αρκετούς τραυματισμούς και ακόμα δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποιοι ακριβώς παίκτες θα είναι σε θέση να αγωνιστούν το Σάββατο. Από κει και έπειτα, σε κάθε περίπτωση είναι μία πρεμιέρα στην έδρα μας και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο γήπεδο»