Εντονη είναι η κινητικότητα της ΑΕ Κομοτηνής στο μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας περιόδου. Η ομάδα της Κομοτηνής, προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας με έναν από τους παίκτες του ρόστερ της περασμένης σεζόν και παράλληλα αποχαιρέτησε δύο άλλους.

kanaras giorgos ae komotinisΟ Γιώργος Καναράς θα συνεχίσει να προσφέρει για τρίτη σεζόν στην ΑΕ Κομοτηνή, καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους. Σημαντικό ρόλο, βέβαια στο να παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, παίζει και το γεγονός πως ο θεσσαλονικιός power forward δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη τις σπουδές του στα ΤΕΦΑΑ.

“Κλειδί” οι σπουδές στα ΤΕΦΑΑ

Κάτι που αντιθέτως συνέβη με τους Στάθη Καπαρελιώτη και Θάνο Παπαγεωργίου. Οι δύο παίκτες ολολκλήρωσαν τις σπουδές τους στα ΤΕΦΑΑ κι έτσι πλέον ψάχνουν το νέο προορισμό τους. “Αποχωρούν από την πόλη μας γεμάτοι όμορφες στιγμές. Σας ευχαριστούμε για όλα και σας ευχόμαστε ότι καλύτερο στη ζωή σας…”, αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕ Κομοτηνής, που κάνει λόγο για αποχώρηση δύο πλέον πολύ καλών φίλων της ομάδας, δύο παιδιών με ήθος και αρχές, που τίμησαν τη φανέλα και πανηγύρισαν την άνοδο στη Γ΄ εθνική.