Ενας φεύγει, ένας μένει στα Πεύκα

geromixalosΤα αδέλφια Γερομιχαλού δεν θα πορευτούν μαζί την επόμενη χρονιά καθώς ο Πέτρος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στους Μαχητές, ενώ αντίθετα ο Δημήτρης, όπως ανακοίνωσε η ομάδα των Πεύκων ανανέωσε το συμβόλαιό του.

Η ανακοίνωση:

«Όλα τα ταξίδια έχουν ένα προορισμό. Μέσα σε κλίμα συναίνεσης το συμβούλιο μας και ο αθλητής Πέτρος Γερομιχαλός αποφασίσαμε ότι το δικό μας κοινό ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Θυμίζουμε ότι ο Πέτρος στα 2 χρόνια που είναι μαζί μας μετά το εφηβικό του Άρη πέτυχε την κατάληψη της 3ης θέσης στο περσινό πρωτάθλημα της Β Εθνικής, κατέκτησε την άνοδο στην Α2 φέτος και επιπρόσθετα πανηγύρισε μαζί μας και ένα πρωτάθλημα Νέων Θεσσαλονίκης για το 2014. Σε αυτές τις 2 χρονιές βγήκε καλύτερος νέος παίκτης για το 2014 και το 2015 και 3ος σκόρερ της κατηγορίας για το 2015. Ο Πέτρος αποτελεί τρανό παράδειγμα του αγωνιστικού μας προγράμματος που παίρνει νέα και ταλαντούχα παιδιά και τους δίνει χρόνο συμμετοχής και την ευκαιρία να ανδρωθούν σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Η ομάδα και ο Πέτρος κέρδισαν εξίσου πολλά από αυτήν τους την συνεργασία. Αποφασίστηκε ότι είναι η ώρα η καριέρα του να πάρει ένα διαφορετικό δρόμο είτε προς ένα πιο επαγγελματικό και προσοδοφόρο συμβόλαιο είτε προς την αγωνιστική του άνοδο προς την Α1. Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του και ελπίζουμε με ηρεμία και καθαρό μυαλό να πάρει την πιο σωστή απόφαση για την καριέρα του.

Το ταξίδι με το εταίρο μέλος της οικογενείας όμως, τον Δημήτρη Γερομιχαλό, συνεχίζει. Η ομάδα μας συμφώνησε με τον παίκτη και τον εκπρόσωπο του την επέκταση του συμβολαίου του για ακόμη ένα χρόνο. Έτσι ο Δημήτρης, που έκανε επίσης ένα πολύ μεστό πρωτάθλημα σε μια δύσκολη θέση για το νεαρό της ηλικίας του, θα εξακολουθήσει να φοράει τη φανέλα των Πεύκων και το 2016. Εμπιστευόμαστε τις ικανότητες του και ξέρουμε ότι μπορεί να τα καταφέρει εξίσου καλά και στην Α2. Του ευχόμαστε μια καλή και υγιή χρονιά».