ball_periergiΕπιστροφή στη δράση μετά την ανάπαυλα της προηγούμενης εβδομάδας και όλοι ευελπιστούν ότι το διάστημα αυτό θα έχει βοηθήσει στο να παρουσιαστούν πιο δυναμικοί χωρίς να αφήσει…σημάδια αστάθειας πάνω τους.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή, όπου ο Φοίνικας υποδέχεται τη Καστοριά με μοναδική σκέψη του να παραμείνει αήττητος μην επιτρέποντας στους πολλούς διεκδικητές της κορυφής να τον «απειλήσουν».

Δύο εξ αυτών είναι η Βόνιτσα και οι Τιτάνες Παλαμά που αυτή, την 5η αγωνιστική έχουν και κάτι άλλο κοινό πέραν από τις φιλοδοξίες τους, το γεγονός ότι παίζουν αμφότερες απέναντι σε ομάδες όπως η Μακάμπη και η ΑΕΛ αντίστοιχα, που διεκδικούν τη πρώτη τους φετινή επιτυχία.

Ένα όμως από τα πιο ενδιαφέροντα και αμφίρροπα παιχνίδια αναμένεται να είναι αυτό ανάμεσα στον δυναμικό Πρωτέα Γρεβενών και την νεοφώτιστη αλλά αρκετά δυναμική μέχρι τώρα Μελίκη ενώ την τρίτη συνεχόμενη επιτυχία της έχει ως μοναδικό στόχο η Μεταμόρφωση Βόλου απέναντι στους Διόσκουρους Κοζάνης ενώ θα είναι η τρίτη συνολικά για τον Αστέρα Λάρισας αν αυτή έρθει απέναντι στον νεοφώτιστο Αριστοτέλη Φλώρινας.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Μεταμόρφωση Βόλου – Διόσκουροι Κοζάνης (Β. Παρασκευοπούλου, 18:00)
Βόνιτσα – Μακαμπή (ΔΑΚ Βόνιτσας, 18:00)
Φοίνικας Λάρισας – Καστοριά (Αγ Θωμά, 18:00)
Πρωτέας Γρεβενών – Μελίκη (ΔΑΚ Γρεβενών, 18:00)
Αστέρας Λάρισας- Αριστοτέλης Φλώρινας (Αλκαζάρ, 18:00)
Τιτάνες Παλαμά – ΑΕΛ (Παλαμά, 18:00)