Ενεργή εμπλοκή του Δημήτρη Αγγελόπουλου στο Μίλωνα!

Επιστροφή στην ομάδα που ‘χει αγαπήσει από μικρός για τον Δημήτρη Αγγελόπουλο, με τον γνωστό επιχειρηματία και πρόεδρο του Ικάρου Καλλιθέας ν’ αναλαμβάνει ρόλο στον Μίλωνα! Ο Αγγελόπουλος θα είναι ο υπεύθυνος χορηγιών του συλλόγου, μετά από σχετική απόφαση του ΔΣ, με τον ίδιο να μην κρύβει τις προθέσεις του.

«Είναι γνωστό ότι οι μεγάλες μου αγάπες είναι ο αθλητισμός, η Νέα Σμύρνη και το Π. Φάληρο. Σαν παιδί γεννήθηκα στην οικογένεια του Μίλωνα και μετά από 30 χρόνια επιστρέφω στον σύλλογο που έκανα τα πρώτα μου μπασκετικά βήματα. Πιστεύω ότι με τη βοήθεια όλων θα μπορέσουμε να αναδείξουμε περαιτέρω τον Μίλωνα και ενισχύσουμε τις προοπτικές και να εντείνουμε τις προσπάθειες για το κοινό στόχο της ανάπτυξης όλων των τμημάτων του συλλόγου. Για να γίνει αυτό, όμως, χρειάζεται σκληρή δουλειά από όλους μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η σχετική ανακοίνωση του νεοσμυρνιώτικου συλλόγου αναφέρει: “Έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΟΝΣ Μίλων, σε συνέχεια εισήγησης του Προέδρου, Μιχάλη Σακελλαρίδη ο Δημήτρης Αγγελόπουλος αναλαμβάνει υπεύθυνος χορηγιών του συλλόγου.

Η βοήθεια του αναμένεται να είναι πολύτιμη και καθοριστική στην προσπάθεια που καταβάλλουμε ήδη για να κάνουμε τον Μίλωνα ακόμα μεγαλύτερο”.