Ενημερώνει και εστιάζει την προσοχή των φιλάθλων ο Λοκρός

Για ένα δυνατό παιχνίδι ετοιμάζεται ο Λοκρός καθώς υποδέχεται τον Κάδμο και η ομάδα της Αταλάντης μέσω ανακοίνωσης καλεί τους φιλάθλους να επιδείξουν ευπρεπή συμπεριφορά, ενώ τους ενημερώνει και για τα μέτρα που έχει πάρει η Αστυνομία.

Η ανακοίνωση:

«O A.Σ. ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ, πιστός στις αρχές του,  καλεί τους φιλάθλους του να επιδείξουν ευπρεπή συμπεριφορά στην αυριανή αναμέτρηση αναμέτρηση  με τον Κάδμο Θήβας (12/3, 17:00 ), κάτι που συνηθίζουν άλλωστε. 

Είμαστε βέβαιοι πως οι φίλοι της ομάδας μας θα γεμίσουν το Κλειστό Γυμναστήριο Αταλάντης , επιφυλάσσοντας στον αντίπαλο φιλοξενία αντάξια των αξιών και της ιδέας του  Λοκρού μας και με τον δικό τους μοναδικό τρόπο θα βοηθήσουν την ομάδα μας να πάρει τη νίκη».

Τονίζεται σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο σακιδίων, φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού/σωβινιστικού ή αισχρού περιεχομένου.

Τέλος ενημερώνουμε τους φιλάθλους που θέλουν να παραυρεθούν και να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση , ότι κατόπιν αποφάσεως της Αστυνομίας δεν θα επιτραπεί η είσοδος των οχημάτων στον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού γυμναστηρίου».