Ενισχύει τη ρακέτα με Λιούνη ο Εσπερος

Τη ρακέτα του θέλησε να θωρακίσει αυτή τη φορά ο Εσπερος, αποκτώντας τον Χαράλαμπο Λιούνη. Ο 23χρονος σέντερ προέρχεται από τις υποδομές του Πανιωνίου, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια φορούσε τη φανέλα του Μανδραϊκού. 

H ανακοίνωση:

«Παίκτης του Εσπέρου (και) ο Λιούνης

Ο Χαράλαμπος Λιούνης είναι η νέα προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μπάσκετ των ανδρών του Εσπέρου.

Ο 23χρονος σέντερ (2.12) υπέγραψε το συμβόλαιό του κι εντάχθηκε επισήμως στο ρόστερ του ΠΟΚ για τη σεζόν 2022-23, θέτοντας τον εαυτό του στις υπηρεσίες του προπονητή Αλέκου Δάγλα.
Ο Χάρης Λιούνης τέλειωσε την προηγούμενη σεζόν στον Μανδραϊκό (Β’ Εθνική), στον οποίο έπαιξε για δύο χρονιές. Προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου (Πρωταθλητής Παίδων), σε ηλικία 16 ετών πήρε μεταγραφή στην ισπανική Μπανταλόνα, προτού επιστρέψει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί σε Δούκα (Πρωταθλητής Εφήβων), Αμύντα και Μαρούσι.
Στη διάρκεια αυτών των ετών υπήρξε στέλεχος όλων των μικρών εθνικών ομάδων, όντας μονίμως στις επιλογές των εκάστοτε ομοσπονδιακών προπονητών.

Με την προσθήκη του νεαρού ψηλού η επιτροπή μπάσκετ έδωσε συνέχεια στις διαδοχικές κινήσεις που συνδυάζουν το παρόν και το μέλλον του συλλόγου».