Ενισχύει τις υποδομές του ο Προμηθέας, απέκτησε τα αδέλφια Κυριλή

kyrilis2Το όραμα της διοίκησης του ΑΣΠ Προμηθέα δεν περιορίζεται στη δημιουργία μιας ισχυρής ανδρικής ομάδας που θα εκπροσωπεί το σύλλογο και την Πάτρα, αλλά επεκτείνεται σε όλα τα τμήματα του συλλόγου, πρεσβεύοντας πως για να είναι σταθερό και στιβαρό το οικοδόμημα απαιτούνται γερά θεμέλια. Γι’ αυτό και ασχολείται μεθοδικά, με σχέδιο και οργάνωση, και με τα μικρότερα τμήματα του συλλόγου και προσπαθεί να ενισχύσει τις υποδομές του.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς ξεκινά με μια τεράστια επιτυχία, καθώς η διοίκηση του ΑΣΠ Προμηθέα έφτασε σε συμφωνία με τον Παναιτωλικό Γ.Φ.Σ.( η παραχώρηση των αθλητών είναι μόνο η αρχή στα πλαίσια ευρύτερης συνεργασίας των δύο συλλόγων) για την απόκτηση των ταλαντούχων αδερφών Δημήτρη και Θοδωρή Κυριλή, που διεκδικούνταν από πολλές ομάδες της Πάτρας, αλλά και μεγάλες ομάδες της Αθήνας. Ιδιαίτερα ο Θοδωρής Κυριλής, που είναι γεννημένος το 1999 και αγωνίζεται στην θέση του πλέι-μέικερ, είναι ήδη μέλος της Εθνικής μας ομάδας των Παμπαίδων, καθώς έκλεψε την παράσταση στο χριστουγεννιάτικο τουρνουά της ομοσπονδίας μπάσκετ που διεξήχθη στην Πρέβεζα και δίκαια κέρδισε μια θέση στη 12αδα, ενώ θεωρείται ως ο επόμενος «άσος» της Εθνικής Παίδων. Η προσπάθεια για την απόκτησή του ήταν –όπως προαναφέραμε- ιδιαίτερα δύσκολη, αλλά τη διαφορά φαίνεται να έκανε το όραμα που έχει και παρουσίασε για τις μικρές ηλικίες η διοίκηση του Προμηθέα και ο συνολικός σχεδιασμός της για τα επόμενα βήματα του συλλόγου.

kyrilisΝα τονίσουμε πως τόσο ο Θοδωρής, όσο και ο μεγαλύτερος αδερφός του Δημήτρης, που είναι γεννημένος το 1997 και αγωνίζεται στην θέση του φόργουορντ, την νέα αγωνιστική και σχολική χρονιά θα φοιτήσουν σε σχολεία της Πάτρας και θα ενταχθούν στο πρόγραμμα του συλλόγου «καλός αθλητής-καλός μαθητής».

Το πρόγραμμα αυτό θα παρουσιαστεί τις επόμενες ημέρες από τον Προμηθέα αναλυτικά, αλλά μπορούμε να αναφερθούμε στην κεντρική του ιδέα που είναι ο συνδυασμός άριστων επιδόσεων και στα θρανία και εντός παρκέ ως απαραίτητη προϋπόθεση για την παραμονή ενός παιδιού στο πρόγραμμα.