Ενισχύει το προπονητικό του επιτελείο ο ΚΑΟ Κορίνθου

Στην ενίσχυση του προπονητικού του επιτελείου προχώρησε ο ΚΑΟ Κορίνθου, καθώς στο πλευρό του εμπειρότατου Κώστα Σορώτου, προστίθεται ο Μανώλης Ιμπραημάκης. Ο τελευταίος ήδη έχει πάρει… γεύση από την ομάδα κι έχει γνωριστεί με τους παίκτες και το υπόλοιπο προπονητικό επιτελείο, ενώ ήταν παρών και στην αναμέτρηση κόντρα στην Πεντέλη. Το μόνο που έμενε ήταν και η επισημοποίηση της συνεργασίας, την οποία και έκανε ο σύλλογος.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΙΜΠΡΑΗΜΑΚΗ
Τον Μανώλη Ιμπραημάκη καλωσορίζουμε στις τάξεις του Καο Κορίνθου.
Ο κόουτς αναλαμβάνει καθήκοντα στο πλευρό του Κώστα Σορώτου ως βοηθός προπονητή μετά τη λύση της συνεργασίας της ομάδας με τον Θοδωρή Καλλιώρα.
Η καθημερινή παρουσία του Μανώλη Ιμπραημάκη στις προπονήσεις θα στηρίξει ουσιαστικά το προπονητικό έργο και θα επιτρέψει στην ομάδα να “δείξει ” στο γήπεδο τις πραγματικές της δυνατότητες.
Η επιλογή στο πρόσωπο του δεν στηρίχθηκε μόνο στις ικανότητες του που αποδεικνύουν οι περγαμηνές του στο χώρο του μπάσκετ όλα τα χρόνια της ενασχόλησης του αλλά κυρίως στο ήθος, την συνέπεια και την εργατικότητα που τον διακρίνουν, στοιχεία τα οποία θεωρούμε ως διοίκηση σημαντικότερα όλων!
Ο Μανώλης Ιμπραημάκης έχει ήδη, από την περασμένη κιόλας εβδομάδα, γνωριστεί με την ομάδα, ενώ έδωσε το παρόν κ στον αγώνα της Κυριακής με την Πεντέλη.
Ως διοίκηση καλωσορίζουμε τον κόουτς κ δεσμευομαστε για στήριξη, αρωγή και κάθε δυνατή διευκόλυνση του έργου του!”.