Ενισχύεται κι άλλο ο Πανιώνιος με την προσθήκη του Νοέα

Το μπαράζ των μεταγραφικών κινήσεων του Πανιωνίου συνεχίζεται. Νέο απόκτημα για τον Πανιώνιο είναι ο Πέτρος Νοέας, που ενισχύει έτσι τη front line του νεοσμυρνιώτικου συλλόγου. Ο Νοέας διαθέτει μακρά εμπειρία τόσο από την Α2, όσο και από την Α1 κατηγορία, στοιχείο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιλογή του προπονητικού επιτελείου του συλλόγου της Νέας Σμύρνης.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου αναφέρει:

petros_noeas_panionios“Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνει την συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή Πέτρο Νοέα. Ο έμπειρος φόργουορντ συμφώνησε με τον «Ιστορικό» και θα φοράει την φανέλα του τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας. Ο 29χρονος άσος συναντήθηκε με τον «ισχυρό άνδρα» των «κυανέρυθρων» Ίωνα Βαρουξάκη και υπέγραψε το συμβόλαιο του. Η προσθήκη του Πέτρου Νοέα προσδίδει βάθος και ποιότητα στην ομάδα μας.

WHO IS WHO

Ο Πέτρος Νοέας γεννήθηκε στις 20 Ιουνίου 1987, καλύπτει τις θέσεις των σμολ και πάουερ φόργουορντ, έχει ύψος 2.04 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ακάδημο Καλαμάτας, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στον τοπικό Απόλλωνα. Στη μέχρι σήμερα επαγγελματική καριέρα του, ο Πέτρος Νοέας έχει περάσει από ομάδες της Α1 κατηγορίας όπως είναι η ΑΕΚ, το Μαρούσι, τα Τρίκαλα, ενώ στην Α2 κατηγορία αγωνίστηκε με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, τον Αρκαδικό και τον Προμηθέα Πατρών.

Παράλληλα ο Πέτρος Νοέας έχει φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο με τις εθνικές Β’ Ανδρών, Νέων Ανδρών, Εφήβων και Παίδων μετρώντας συνολικά 94 συμμετοχές σημειώνοντας 578 πόντους. Ο Πέτρος Νοέας έχει αγωνιστεί σε πέντε πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα από το 2004 έως το 2007 με τις εθνικές ομάδες παίδων, εφήβων και Νέων Ανδρών, ενώ έχει κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο με τη μεσογειακή εθνική ομάδα στην Πεσκάρα το 2009″.