Ενισχύθηκαν με Μανάκα τα Χανιά

Τη ρακέτα τους ενίσχυσαν τα Χανιά, μετά και την απόκτηση του 23χρονου σέντερ, Γιώργου Μανάκα, ο οποίος την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα πολύ καλές εμφανίσεις. 

Ο 23χρονος φόργουορντ/σέντερ (2.06μ.) ήταν ο 5ος καλύτερος σκόρερ του ΠΑΣ την περασμένη χρονιά στο βόρειο όμιλο της Β’ Εθνικής, μετρώντας 203 πόντους σε 17 αγώνες, παίζοντας σημαντικό ρόλο στην άνοδο της ομάδας στην Α2.

Η ανακοίνωση:

«Καλωσοριζουμε στην ομάδα μας τον Γιώργο Μανακα!

Ο Γιώργος Μανάκας (23χρ -2.06) ξεκίνησε την ενασχόληση του με το μπάσκετ στις ακαδημίες της Α.Ε. Κομοτηνής φτάνοντας να αγωνιστεί μέχρι και το ανδρικό τμήμα σε ηλικία 16 ετών. Στη συνέχεια αγωνίστηκε για έναν χρόνο στον ΓΑΣ Κομοτηνή στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής ενώ λόγω σπουδών στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Αγία Βαρβάρα Καβάλας και στην Καβάλα BC στο πρωτάθλημα της Α2.

Την σεζόν 2017/18 πανηγύρισε την άνοδο με τον ΓΣ Ελευθερούπολης από την Γ΄ Εθνική στην Β΄ και την σεζόν 2018/2019 αγωνίστηκε με την φανέλα του Οίακα Ναυπλίου πανηγυρίζοντας την άνοδο από την Β΄ Εθνική στην Α2. Την σεζόν 2019-2020 αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα στην Β Εθνική όπου έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο(11.3π μ.ο) κατάφερε μια ακόμα άνοδο στην Α2».