Ενισχύθηκε με Γραμματικό το Π.Φάληρο

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε το Παλαιό Φάληρο καθώς έκανε δικό του, τον Γιάννη-Μάριο Γραμματικό! Πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη καθώς ο 33χρονος γκαρντ εκτός από την εμπειρία του, διαθέτει και έφεση στο σκοράρισμα γεγονός που θα βοηθήσει ιδιαίτερα την ομάδα εν όψει της νέας σεζον.

Η ανακοίνωση :

«Ο ΑΟΠΦ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη – Μάριου Γραμματικού, ο οποίος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας τη νέα σεζόν. Ο 33χρονος γκαρντ είναι γεννημένος στις 11/12/85, έχει ύψος 1.93 και αγωνίζεται στην θέση «2». Ο ίδιος ξεκίνησε την καριέρα του στον Ποσειδώνα Καλαμάτας, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα Αμύντα, Ολυμπιάδα Πατρών, Ιωνικό ΝΦ, Παπάγο, Έσπερο Καλλιθέας και Ίκαρο Νέας Σμύρνης.

Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε στο aopf.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος με την μεταγραφή μου στον ΑΟΠΦ. Με τον κόουτς Παπαδάτο γνωριζόμαστε καλά από την προηγούμενη συνεργασία μας και ξέρουμε τι θέλει ο ένας από τον άλλον. Ο ΑΟΠΦ είναι σπουδαία ομάδα με ιστορία αλλά αυτό που με έπεισε ήταν το πλάνο της διοίκησης. Είναι μια ανερχόμενη ομάδα με πολύ σωστή οργάνωση, δικό της γήπεδο και όλες τις προδιαγραφές να πρωταγωνιστεί. Ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας γιατί θα αξίζει τον κόπο να στηρίξει κανείς την ομάδα. Το ρόστερ είναι πολύ δυνατό και έχουμε πολύ υψηλούς».