Εντυπωσιακή ήταν η πρώτη μεταγραφή του Ικαρου, αφού η ομάδα της Καλλιθέας κατάφερε να κάνει δικό της, τον έμπειρο φόργουορντ, Αντώνη Μιχάλογλου, δείχνοντας από νωρίς τις διαθέσεις της εν όψει του νέου πρωταθλήματος. 

Η ανακοίνωση:

«Στον Ίκαρο ο Μιχάλογλου

Ο Ίκαρος Καλλιθέας «ταράζει» τα νερά της Γ’ εθνικής, καθώς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αντώνη Μιχάλογλου (33χρ., 2,06μ.). Ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ θα τεθεί στη διάθεση του Σωτήρη Νικολαΐδη αναβαθμίζοντας αισθητά την γραμμή των ψηλών. Αυτή μπορεί να είναι η πρώτη μεταγραφική κίνηση για την ομάδα μας, όμως σύντομα θα ακολουθήσουν κι άλλες ηχηρές μεταγραφές που θα αποδεικνύουν ότι στην… επανέναρξη του ελληνικού μπάσκετ και των Εθνικών κατηγοριών ο Ίκαρος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το Who is Who

Ο Αντώνης Μιχάλογλου έχει μακρά παρουσία στα υψηλά κλιμάκια του Ελληνικού μπάσκετ, καθώς έχει αγωνιστεί με αρκετές ομάδες στην Α1 και στην Α2 κατηγορία. Πιο συγκεκριμένα ο έμπειος φόργουορντ ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομών της ΑΕΚ, ενώ τη σεζόν 2006-07 συμμετείχε με τους «κιτρινόμαυρους» στην Α1 κατηγορία, καθώς και στην Ευρωπαϊκή διοργάνωση ULEB Cup. Παράλληλα υπήρξε διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Παίδων, Εφήβων και Νέων. Στη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας αγωνίστηκε με τις φανέλες των Ηλυσιακού (Α2), Αρκαδικού (Β’ Εθνική), Πέρα (Ά ΕΣΚΑΝΑ), Δούκα (Α2 και Β’ Εθνική), Πανερυθραϊκού (Α2), Παγκρατίου (Α2), Ηρακλή (Α2), Κοροίβου Αμαλιάδας (Α1) και Καβάλας (Β’ Εθνική- άνοδος στην Α2), Αγρίνιο (Α2). Την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν που δεν ολοκληρώθηκε λόγω της πανδημίας αγωνίστηκε με στην Κεφαλονιά με τον ΝΕΟΛ. Η οικογένεια του Ίκαρου Καλλιθέας καλωσορίζει τον Αντώνη και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία σε αυτό το νέο ξεκίνημα».