Ενισχύθηκε με Μπουμπάρακ ο Δούκας

Ο Δούκας δημιουργεί το ρόστερ της νέας σεζόν και σε αυτό το πλαίσιο, ο σύλλογος προχώρησε σε μία σημαντική μεταγραφή αυτή τoυ Κώστα Μουμπάρακ. Ο έμπειρος σμολ φόργουορντ αναμένεται να βοηθήσει ιδιαίτερα το συγκρότημα του Κώστα Σορώτου, καθώς διακρίνεται για την ευχέρειά του στο σκοράρισμα. 

Η ανακοίνωση:

«Με θητεία σε Εθνικό, Πανελευσιανιακό, Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, Λαύριο, Παπάγο και Χολαργό, ΕΑ Πατρών και Μίλωνα, ο Κώστας Μουμπάρακ έρχεται στον Δούκα για να ταράξει τα νερά. Πρόκειται για έναν σκόρερ, δεινό «εκτελεστή» που θα αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό των «μπλε».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ πλέον μέλος ενός τόσο μεγάλου Συλλόγου. Οφείλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην διοίκηση καθώς και στον προπονητή Κώστα Σορώτο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις λίγη ώρα μετά τη συμφωνία του με τον ΑΣΕΔ και συνέχισε: «Πιστεύω ότι θα έχουμε μια όμορφη χρονιά καθώς το καλό κλίμα είναι κάτι που ξεχωρίζει και σίγουρα βοηθάει στο να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα στην ομάδα. Από εκεί πέρα εύχομαι να υπάρχει υγεία και θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ στην κατάκτηση των φετινών στόχων».

Η Διοίκηση του Συλλόγου μας καλωσορίζει τον Κώστα στην «οικογένεια» του ΑΣΕΔ και του εύχεται καλή χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες!».