Ενισχύθηκε με Σουλιώτη ο Παπάγος

Ο Παπάγου συνεχίζει να δυναμώνει, ενισχύοντας εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι και το τεχνικό τιμ της ομάδας. Σε αυτό το πλαίσιο, ανακοίνωσε πως άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Διαμαντόπουλου θα είναι ο Γιώργος Σουλιώτης. 

Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Γιώργου Σουλιώτη. Ο νεαρός τεχνικός αναλαμβάνει άμεσος συνεργάτης του πρώτου προπονητή της ανδρικής ομάδας Γιώργου Διαμαντοπουλου.
Το Δ.Σ. του συλλόγου μας καλωσορίζει το Γιώργο Σουλιώτη και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.

Λίγα λογια για το Γιώργο Σουλιώτη

Ο Γιωργος Σουλιωτης γεννήθηκε το 1991 και σπούδασε στα ΤΕΦΑΑ στην Αθηνα, αποφοιτώντας το 2015 με ειδικότητα στο μπάσκετ. Είναι μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαιρισης ενώ κατέχει και δίπλωμα προπονητη FIBA. Είναι μέλος του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής Εφήβων από το καλοκαίρι του 2017 και έχει εργαστεί ως βοηθός προπονητη στην ΑΕ Ψυχικού (Α2 σεζόν 2017-18) ενώ την ίδια αγωνιστική περίοδο ήταν και πρώτος προπονητής στη γυναικεία ομάδα του Αριωνα Αμαρουσιου. Την περυσινη σεζόν ηταν βοηθος προπονητη στην ΑΕΝ Κηφισιας. Έχει επίσης εργαστεί στις ακαδημίες μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα και του Γ.Σ. Αμαρουσιου».