Εντυπωσιακό διήμερο training camp από τον ΑΣ Μουτα Δομοκού

Με απόλυτη επιτυχία σκέφθηκε και φέτος η τελετή λήξης των ακαδημιών μπάσκετ του συλλόγου Α.Σ.Μουτα Δομοκού. Ο φίλαθλος κόσμος της περιοχής, μαζί με τους γονείς γέμισαν το γήπεδο σε μια γιορτή που είναι πλέον θεσμός στην περιοχή.

as-mouta-domokouΠολλά παιχνίδια και καλάθια με διαλείμματα δροσιάς και μουσικές έλαβαν χώρα στο διήμερο Τraining Camp με ειδικό ασκησιολόγιο Ball Handling & Shooting Drills και για τα 75 παιδιά της ακαδημίας. Ακολούθησε απονομή μεταλλίων στα τμήματα των νηπίων, του δημοτικού και των αγωνιστικών τμημάτων και δόθηκε ραντεβού για τους μικρούς φίλους τον Σεπτέμβρη.

Ο υπεύθυνος ακαδημιών του συλλόγου Παναγιώτης Ρίγας στο τέλος της εκδήλωσης ευχαρίστησε όλους τους γονείς για την στήριξη στο σύλλογο ενώ στο σύντομο αποχαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, είπε: «Για άλλη μια φορά είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που το γήπεδο γέμισε με παιδιά, γονείς και φίλους, παίξαμε, διασκεδάσαμε, γελάσαμε και περάσαμε ένα όμορφο απόγευμα σαν μια οικογένεια. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στο συμβούλιο για την συνεχόμενη στήριξη στο έργο μου, όπως επίσης και στους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους στο γήπεδο. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλω σε όλους τους αθλητές της ομάδας, από τον πιο μικρό μέχρι τον μεγαλύτερο αυτής της παρέας, που με υπομένουν και με ανέχονται να τους πιέζω καθημερινά να μαθαίνουν ήθη, αξίες και ομαδικότητα, χτίζοντας χαρακτήρα κοινωνικό και ανταγωνιστικό μέσω του μπάσκετ. Ονειρο μου είναι κάποια μέρα να καταφέρουμε να αναδείξουμε έναν αθλητή υψηλού επιπέδου και να ακουστεί η δουλειά μας και η περιοχή, όπως ο Νίκος Παππάς και ο Σπύρος Μούρτος και άλλους παίχτες που βγήκαν από ακαδημίες και προπονητές της περιφέρειας.»

Σταδιακή ανάπτυξη για την επαρχιακή ομάδα του Δομοκού!

Η επαρχιακή ομάδα του Δομοκού αποτελείται από 90 αθλητές στο σύνολο και γνωρίζει σταδιακή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Γεγονός είναι ότι η περιοχή και τα αγωνιστικά της τμήματα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικά στην περιφέρεια της Φθιώτιδας με σημαντικές διακρίσεις – 2012 και 1η θέση σε τουρνουά Μίνι Αγοριών και Κοριτσιών στην Λαμία – 2013 και 2η θέση σε Τουρνουά Μίνι στην Σπερχειάδα – 2014-’15 και 2η θέση στο Πρωτάθλημα Παίδων – 2015-’16 και 3η θέση στο Γ΄ Τοπικό Πρωτάθλημα Ανδρών.