Εξετάσεις για τον Σπανούλη, κίνδυνος για χειρουργείο!

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Βασίλης Σπανούλης και πλέον περιμένει να μάθει τί ακριβώς θα του συστήσει το ιατρικό επιτελείο, σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους προσαγωγούς. Οι ενοχλήσεις, που επέστρεψαν στη διάρκεια των προπονήσεών του με την εθνική ομάδα στο Καρπενήσι, έχουν προκαλέσει την απογοήτευση του διεθνή γκαρντ, ο οποίος ήλπιζε ότι θα είχε ξεπεράσει 100% αυτό το πρόβλημα και θα ήταν ετοιμοπόλεμος για τα παιχνίδια του Ευρωμπάσκετ στη Λιθουανία.
Τώρα, ωστόσο, το μόνο που κάνει είναι να… ελπίζει ότι δεν θα χρειαστεί να βρεθεί στο χειρουργικό κρεβάτι! Αν και η αλήθεια είναι πως ακόμη κι αυτή την εκδοχή εάν ακούσει στην παρούσα φάση απ’ το ιατρικό επιτελείο, φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να το πράξει, ώστε να τελειώσει μιά και καλή με το συγκεκριμένο πρόβλημα. Βέβαια σε περίπτωση που χρειαστεί να χειρουργηθεί, τότε είναι δεδομένο ότι δεν θα μπορεί να τον υπολογίζει ο ομοσπονδιακός προπονητής Ηλίας Ζούρος για τους αγώνες της Λιθουανίας, καθώς θα χρειαστεί να μείνει στα… πιτς 2-3 μήνες.
Υπάρχει, πάντως και το σενάριο να μην χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση, αλλά ν’ ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα και αγωγή, κάτι το οποίο εύχεται το προπονητικό επιτελείο, διότι σε διαφορετική περίπτωση θ’ αποδυναμωθεί ακόμη περισσότερο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Τα πάντα, ωστόσο αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες ώρες, με τους Έλληνες διεθνείς να έχουν ρεπό σήμερα (24/7), ενώ την  Δευτέρα (25/7) το… μενού περιλαμβάνει διπλή προπόνηση και φυσικά την αναμονή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων του “V-Span”.