Επένδυσε με Ερεβμπεναζιέ η Κύμη

ervmpenazieΑσταμάτητη δείχνει η Κύμη, καθώς μέσα στην ίδια μέρα ανακοίνωσε και δεύτερη μεταγραφή. Αυτή τη φορά οι κουμιώτες επένδυσαν στο μέλλον αποκτώντας τον 19χρονο Ετινόσα Ερεβμπεναζιέ.

Η ανακοίνωση:

«Η μεταγραφική ενίσχυση του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης ενόψει Β΄Εθνικής συνεχίζεται και έχει φτάσει η ώρα να κλείσει τις θέσεις των δύο «μικρών» στο ρόστερ. Η πρώτη κίνηση προς αυτήν την κατεύθυνση έγινε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς η ομάδα της Κύμης συμφώνησε με τον 19χρονο γκαρντ Ετινόσα Ερεβμπεναζιέ που αγωνιζόταν στο εφηβικό τμήμα του Παναθηναϊκού!

Ο Ερεβμπεναζιέ είναι Ελληνονιγηριανός, γεννήθηκε το 1995 και ανήκει στους μικρούς του Παναθηναϊκού από το 2011. Η φυσική του θέση είναι πόιντ γκαρντ, αλλά και παίζει και σούτινγκ γκαρντ, αφού μπορούμε να πούμε ότι έχει όλα τα στοιχεία ενός σύγχρονου κόμπο γκαρντ. Είναι πολύ γρήγορος, εκρηκτικός και έχει μεγάλο άλμα. Επιπλέον σουτάρει με καλά ποσοστά, ενώ μπορεί να οργανώσει εξαιρετικά το παιχνίδι της ομάδας του. Φέτος με την φανέλα του Παναθηναϊκού κατέκτησε την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα εφήβων, έχοντας ως συμπαίκτες τον Χαραλαμπόπουλο και τον Διαμαντάκο. Θεωρείται ένας πολύ εξελίξιμος παίκτης και πολλοί ειδικοί θεωρούν ότι αν πάρει χρόνο συμμετοχής θα κάνει μεγάλη καριέρα. Αυτό εκτίμησαν πέρσι στον Παναθηναϊκό και τον κάλεσαν στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ανδρικής ομάδας!

Στον Γ.Σ. Κύμης θα είναι μέρος μιας εξαιρετικής τριπλέτας στην θέση των play maker μαζί με τους Παπαντωνίου και Καπινιάρη, δίνοντας στον κόουτς Μπρατσιάκο την ευκαιρία να έχει πολλές εναλλακτικές λύσεις στα χέρια του. Επιπλέον, ο Ερεβμπεναζιέ θα έχει την ευκαιρία παίζοντας σε ανδρική επαγγελματική κατηγορία να δουλέψει σκληρά και να εξελίξει το ταλέντο του, αποδεικνύοντας ότι έχει σπουδαίο μέλλον στο ελληνικό μπάσκετ.