patsatzopoulos-dimitris-promitheas-patrasΟι κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι εντείνονται απ’ τη διοίκηση του Προμηθέα Πατρών, προκειμένου να παρουσιαστεί η ομάδα πιο ισχυρή στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής, αλλά παράλληλα φροντίζουν να κοιτάζουν και το μέλλον της ομάδας! Και στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η απόκτηση του 14χρονου Δημήτρη Πατσατζόπουλου (φωτό) και του 15χρονου Χρήστου Πιστιόλη

Ο πρώτος ανήκε στο δυναμικό του Πήγασου Αγρινίου, όμως πλέον ανήκει στον Προμηθέα Πάτρας που διαπίστωσε τις δεξιότητες του 14χρονου κι έσπευσε να τον αποκτήσει, ενώ κι ο δεύτερος προέρχεται από το Αγρίνιο! Ο 15χρονος Πιστιόλης αγωνίστηκε την περσινή χρονιά στην ομάδα παίδων του Παναιτωλικού και ακολουθεί την πορεία των Δημήτρη Κυριλή και Θοδωρή Κυριλή στην ομάδα της Πάτρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πήγασου που αποχαιρετά το νεαρό παίκτη της αναφέρει:
“Παίκτης του Προμηθέα Πατρών θα είναι στο εξής ο Δημήτρης Πατσατζόπουλος. Ο γεννημένος το 2000 και ύψους 1,92μ αθλητής είναι “προϊόν” των Ακαδημιών  του συλλόγου μας και την φετινή σεζόν (2013-2014) αγωνίστηκε με το ΜΙΝΙ 2000 αλλά και το παιδικό όπου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, βοηθώντας έτσι σημαντικά τις συγκεκριμένες ομάδες να φτάσουν ως τα ημιτελικά των διοργανώσεων που συμμετείχαν.
Το Δ.Σ. και οι προπονητές του συλλόγου μας, ευχαριστούν τον Δημήτρη για την προσφορά του, και του εύχονται κάθε επιτυχία…”.