Επέστρεψε στον Αμύντα ο Καλδής

Δύο δρόμοι σταυρώνονται ξανά… Και αυτό γιατί ο Αμύντας και ο Παναγιώτης Καλδής, έπειτα από δύο χρόνια, θα πορευτούν ξανά μαζί. Ο 22χρονος γκαρντ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στον Ηλυσιακό, με τη μορφή δανεισμού. 

Η ανακοίνωση:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Υμηττού Αμύντας ανακοινώνει την επιστροφή του Παναγιώτη Καλδή, ενός “δικού του” παιδιού, που ανδρώθηκε στην ομάδα του Υμηττού και θα ενισχύσει τους “πορτοκαλί“ στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Ο 22χρονος Πάνος, που συνεχίζει μαζί μας, μετά το διετή δανεισμό του, μας ανέφερε στο amyntas.gr για την επάνοδό του, την ομάδα και για την επόμενη χρονιά: “Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Αμύντα. Σε αυτήν την ομάδα απέκτησα τις πρώτες μου εικόνες και εμπειρίες από εθνικές κατηγορίες από την ημέρα που μετακόμισα στην Αθήνα. Η επιλογή του να γυρίσω ήταν αρκετά εύκολη, γνωρίζοντας τους ανθρώπους που απαρτίζουν το σύλλογο και ήξερα ότι το μόνο που έμενε, ήταν να ήμουν στα πλάνα του καινούργιου προπονητή. Συζητώντας με τον κοουτς ,κατάλαβα ότι αυτή η στιγμή ήταν η κατάλληλη για να ενταχθώ και παλι στο δυναμικό της ομάδας. Είμαι ετοιμος να δώσω το 100% μαζί με τους συμπαίκτες μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και δύναμη για την απαιτητική χρονια που έρχεται.

Ο Παναγιώτης γεννήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου του 2000, έχει ύψος 189 εκατοστά και αγωνίζεται στη θέση του πόιντ γκαρντ.

Από την περίοδο 2016-17, που μετακόμισε στην Αθήνα, είναι μέλος του ανδρικού τμήματος του Αμύντα, συμμετέχοντας έως και τη σεζόν 2019-20 στην Α2 Εθνική κατηγορία, παράλληλα με τους Εφήβους στην Α’ κατηγορία ΕΣΚΑ, αλλά και με τους Νέους φτάνοντας για 4 συνεχόμενες χρονιές στο φαιναλ φορ της ΕΣΚΑ.

Τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνίστηκε ως βασικός στον Ηλυσιακό, με τη μορφή δανεισμού, στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Καλή επάνοδο Πάνο στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε να εκπληρώσεις τους στόχους σου κοντά μας!!».