Σε γνώριμα για εκείνον… λημέρια επιστρέφει ο Σωτήρης Ντόβας. Ο 34χρονος σέντερ αφήνει τη Λευκάδα και γυρίζει στα Γιάννενα, για λογαριασμό του Βίκου, τη φανέλα του οποίου φορούσε και τη σεζόν 2019-2020.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:
“Η διοίκηση του Βίκου Ιωαννίνων ανακοινώνει μία ακόμη προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας για την αγωνιστική σεζόν 2023-24. Πρόκειται για τον 34χρονο πολύπειρο guard Σωτήρη Ντόβα, o οποίος θα βοηθήσει να επιτευχθούν οι στόχοι της νέας ομάδας του Βίκου τη χρονιά που έρχεται.

Ο Σωτήρης είναι παλιός γνώριμος για αρκετά μέλη της ομάδας, καθώς τη σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα. Την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στον Φίλιππο Βέροιας για δύο σεζόν στην Α2 Εθνική, ενώ πέρσι ήταν μέλος της Δόξας Λευκάδας. Παλιότερα έχει αγωνιστεί και στις ομάδες του Αρκαδικού, του Ηρακλή, των Διόσκουρων Κοζάνης, του ΑΟ Αγρινίου και του Χαρίλαου Τρικούπη”.

Ο 34χρονος σέντερ μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, δήλωσε: “Είμαι χαρούμενος που τη νέα χρονιά θα βρίσκομαι στην ομάδα του Βίκου. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη τους και επίσης χαίρομαι που θα ξανασυνεργαστώ με άτομα της ομάδας με τα οποία υπάρχουν αμοιβαία αισθήματα. Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα και πάνω απ’όλα να υπάρχει υγεία.”