Επέστρεψε στον Διαγόρα ο Παρδάκας

Η μεγάλη επιστροφή! Πέντε χρόνια μετά, ο Στέλιος Παρδάκας επιστρέφει στην Ρόδα για λογαριασμό του Διαγόρα. Ο έμπειρος φόργουορντ, που την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν στους Ικαρους Τρικάλων, θα φορέσει για όγδοη χρονιά στην καριέρα του τη ροδίτικη φανέλα.

Η ανακοίνωση:

«Ο έμπειρος Σταυρός Παρδακάς επιστρέφει στον Διαγόρα, στον οποίο θα αγωνιστεί για όγδοη χρονιά στην καριέρα του, έχοντας βιώσει και τις πιο σημαντικές στιγμές στην ιστορία του συλλόγου. Ο Ροδίτης φόργουορντ, μετά από πέντε χρόνια επέστρεψε στην «τέντα» και θα τεθεί στη διάθεση του Στάθη Βλαχοδήμου για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Παρδακάς την τελευταία σεζόν έπαιξε στους Ίκαρους Τρικάλων (Β’ Εθνική), ενώ έχει αγωνιστεί στην ομάδα μας τις σεζόν: 2002-03 (Γ’ Εθνική), 2007-08 (Γ’ Εθνική), 2009-10 (Γ’ Εθνική), 2010-12 (Β’ Εθνική) και 2015- 17 (Α’ Κατηγορία).

Ο ίδιος είπε για την επιστροφή του στο νησί και τον Διαγόρα: «Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στο Διαγόρα. Αυτή θα είναι η όγδοη χρονιά που θα αγωνιστώ για την ομάδα, στην οποία έχω περάσει ουσιαστικά τη μισή μου μπασκετική διαδρομή. Πιστεύω ότι δημιουργείται κάτι πραγματικά πολύ καλό και η προσέγγιση που έγινε, μου κίνησε από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον. Ο νέος Διαγόρας θα έχει υψηλούς στόχους και θέλω απ’ την πλευρά μου να βοηθήσω την ομάδα να έχει μία απόλυτα επιτυχημένη σεζόν. Είχα την τύχη και την τιμή να ήμουν μέλος της σπουδαίας ομάδας του Διαγόρα που έπαιξε στη Β’ Εθνική και διεκδίκησε την άνοδο της στην Α2 Κατηγορία. Θέλω και τώρα να φτάσουμε ψηλά και γιατί όχι να ξεπεράσουμε εκείνη την ομάδα του Διαγόρα. Είμαι επίσης πολύ χαρούμενος γιατί θα συνεργαστώ με πολλούς φίλους και παιδιά που έχουμε παίξει ξανά μαζί. Το κλίμα είναι πολύ καλό, ο ένας ξέρει καλά τον τρόπο παιχνιδιού του άλλου και το σημαντικό πάνω απ’ όλα είναι να περνάμε καλά, να είμαστε παρέα και αυτό θα μας βγει μέσα στο γήπεδο. Φυσικά και είμαι ανυπόμονος για να ξεκινήσει η νέα χρονιά και να παίξω ξανά μπροστά στους φιλάθλους του Διαγόρα, που δημιουργούν πάντα μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα».