Επέστρεψε στο Παγκράτι ο Γεωργοπαπαδάκος, ανακοίνωσε ακόμα τέσσερις

Τρία χρόνια μετά ο Σάκης Γεωργοπαπαδάκος θα αγωνιστεί ξανά φορώντας τα χρώματα του Παγκρατίου, με τον σύλλογο να ανακοινώνει την επιστροφή του έμπειρου αθλητή. Παράλληλα, οι «ροσονέρι» ανακοίνωσαν την απόκτηση ακόμα τεσσάρων παικτών και συγκεκριμένα των Γιώργο Ταταράκη, Βασίλη Σταυρακούκα, Ανδρέα Χαϊκάλη και Κώστα Ππαδημητρίου. 

Η ανακοίνωση:

«Το ΔΣ του ΑΟ Παγκρατίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τους αθλητές Σάκη Γεωργοπαπαδάκο, Γιώργο Ταταράκη, Βασίλη Σταυρακούκα, Ανδρέα Χαϊκάλη και Κώστα Παπαδημητρίου.

Ο Σάκης Γεωργοπαπαδάκος (1.90 – 35 ετών), επιστρέφει στο σύλλογό μας μετά από τρία χρόνια, όπου και αγωνίστηκε κατά σειρά σε Μανδραϊκό, Εθνικό Πειραιά και Δάφνη Δαφνίου. Τη χρονιά που αγωνίστηκε στο Παγκράτι, συνέβαλε τα μέγιστα στην παραμονή της ομάδας μας στη Β’ Εθνική, όπου μέτρησε 14.2 πόντους σε 30 παιχνίδια.

Ο Γιώργος Ταταράκης (2.05 – 20 ετών), έχει αγωνιστεί σε Ηλυσιακό και Έσπερο και λίγους μήνες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τους Raiffeisen Donbirn Lions της Αυστρίας, επιστρέφει στην Ελλάδα για να ενισχύσει τη γραμμή των ψηλών του συλλόγου μας.

Ο Βασίλης Σταυρακούκας (1.94 – 20 ετών), βρέθηκε την περασμένη σεζόν στον Κόροιβο Αμαλιάδας, ενώ έχει παραστάσεις στο πρωτάθλημα της Α2 και με τη Δάφνη Δαφνίου. Τα πρώτα του μπασκετικά βήματα τα πραγματοποίησε στις υποδομές του Παναθηναϊκού, ενώ στο παλμαρέ του έχει και ένα χρυσό μετάλλιο με την Εθνική Παίδων στο πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας, το 2017.

Ο Ανδρέας Χαϊκάλης (1.83 – 24 ετών), αγωνίστηκε κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο στον ΚΑΟ Κορίνθου, ενώ στο παρελθόν έχει βρεθεί επίσης στην Ένωση Ιλίου και στον Ίκαρο Καλλιθέας.

Ο Κώστας Παπαδημητρίου (2.00 – 19 ετών), ξεκίνησε ως μέλος των υποδομών του Περιστερίου, ενώ πέρσι βρέθηκε στον Τρίτωνα υπό τη μορφή δανεισμού.

Ευχόμαστε στους αθλητές μας, υγεία και μια καλή αγωνιστική σεζόν».