kountouratzoglou - hantzoulis - daskalopoulosΤο τρίτο του πέρασμα από το Στρατώνι θα κάνει ο Γιάννης Χατζούλης! Ο έμπειρος προπονητής συμφώνησε πριν από ημέρες με την ομάδα της Χαλκιδικής και σήμερα ανέλαβε επίσημα τα ηνία για τρίτη φορά στην καριέρα του, αντικαθιστώντας τον Σωτήρη Νικολαΐδη.

Το Στρατώνι ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Χατζούλη, αλλά και την ανανέωση του Γιάννη Δασκαλόπουλου και την επιστροφή του Σίμου Κουντουρατζόγλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Σ.Α. Στρατωνίου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Χατζούλη ο οποίος έχει θητεύσει στον πάγκο μας για 48 αγώνες με ρεκόρ 32ν-16η τις περιόδους 2004-5 και 2007-8 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής,ενώ κατέκτησε και μια φορά το κύπελλο Ε.ΚΑ.Σ.Χ. . Στο πλευρό του θα έχει τον προπονητή Άλκη Μιχαηλίδη.

Παράλληλα ανανεώθηκε για 8η χρονιά η συνεργασία με τον αρχηγό και 3ο σκόρερ, με 2.602 πόντους σε 181 αγώνες, στην ιστορία της ομάδας μας Γιάννη Δασκαλόπουλο και επιστρέφει από τον δανεισμό του στον ΠΣ Ευκαρπίας ο Σίμος Κουντουρατζόγλου ο οποίος έχει αγωνιστεί στην ομάδα μας για 6 χρόνια με 1.139 πόντους σε 134 αγώνες.

Ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία πάνω από όλα».