Επίθεση σε μπασκετμπολίστα στη Θήβα και μεταφορά του στο νοσοκομείο…

Απίστευτα σκηνικά εκτυλίχθηκαν μετά το τέλος του ημιτελικού των play off της Α’ ΕΣΚΑΣΕ ανάμεσα στη Μαλεσίνα και τον Άρη Θήβας. Όπως αναφέρει το eviabasket οί παίκτες του Άρη Θήβας δέχθηκαν επίθεση μετά το τέλος του ματς, έξω από το γήπεδο της Μαλεσίνας, με αποτέλεσμα ο Χρήστος Τσιρόπουλος να τραυματιστεί στο κεφάλι!

Ο αθλητής αναγκάστηκε σύμφωνα με τις πληροφορίες να μεταφερθεί στο νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός”, καθώς συνέχισε να αισθάνεται ζαλάδες από τα χτυπήματα που δέχθηκε.

“Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι”, σχολίασε ο προπονητής του Άρη Θήβας Χρήστος Χρήστου και συμπλήρωσε: “Δεν είναι πόλεμος. Όλη τη νύχτα τρέχαμε στα νοσοκομεία για τους παίκτες μας”. Από την πλευρά του ο προπονητής της Αναγέννησης Μαλεσίνας Μιχάλης Θάνος σχολίασε: “Δεν κατάλαβα τί έγινε. Ήμουν εκτός γηπέδου και ειδοποιήθηκα τηλεφωνικά για τα επεισόδια”.

Οι δύο ομάδες θα “συναντηθούν” εκ νέου στις 22 Απριλίου στο κλειστό της Θήβας “Ανδρέας Ερρίκος Χατζόπουλος” και όπως μπορεί κανείς να καταλάβει το ματς έχει πλέον αποκτήσει πολύ υψηλό βαθμό επικινδυνότητας.

Η φωτογραφία είναι αρχείου και δεν έχει σχέση με την επίθεση στην αποστολή του Άρη Θήβας