Επίθεση στο διαιτητή και διακοπή στο Ακρωτήρι-Πεδιάδα για το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ!

Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στον Ακρωτήρι και την Πεδιάδα για την 3η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ των ανδρών. Έντεκα δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα, ο αθλητής με το Νο 15, Ανδρέας Πεντάρης, του Ακρωτηρίου επιτέθηκε στον α’ διαιτητή Νώντα Χριστινάκη με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί και το φύλλο αγώνα να κλείσει υπέρ της ομάδας της Χερσονήσου.

Το σκορ σε εκείνο το σημείο ήταν 54-58 υπέρ της Πεδιάδας και όλα ξεκίνησαν από ένα φάουλ που έδωσε ο κ. Χριστινάκη στον παίκτη του Ακρωτηρίου, το οποίο συνοδεύτηκε από ντισκαλιφιέ καθώς ο αθλητής συνέχισε να βρίζει. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων ο Πεντάρης κάθισε στον πάγκο, όμως κατάφερε τελικά να ξεφύγει και τρέχοντας μπήκε στο γήπεδο και χτύπησε στο κεφάλι τον α’ διαιτητή κ. Νώντα Χριστινάκη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί οριστικά, ενώ οι διαιτητές κάλεσαν την αστυνομία με τον κ. Χριστινάκη να κάνει μήνυση στον αθλητή που τον χτύπησε.

Όλα τα παραπάνω γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα κάτι που σημαίνει ότι η Πεδιάδα θα πάρει τη νίκη στα χαρτιά με σκορ 20-0, το Ακρωτήρι μηδενίζεται στο συγκεκριμένο ματς, ενώ στον Πεντάρη αναμένεται να επιβληθεί μεγάλη τιμωρία καθώς χειροδίκησε κατά του διαιτητή.

Πηγή: neakriti.gr