Στον πάγκο της Νίκης θα κάθεται από σήμερα και επίσημα ο Γιάννης Τσακίρης με την ομάδα του Αμαρουσίου να ανακοινώνει και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας.

Η ανακοίνωση:

«Η Νίκη Αμαρουσίου ανακοινώνει την πρόσληψη του Γιάννη Τσακίρη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, αναλαμβάνοντας να την καθοδηγήσει μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο κόουτς Τσακίρης έχει μακρά εμπειρία στο χώρο, όντας ο “αρχιτέκτονας” του Διαγόρα Ρόδου, με τον οποίο έφτασε να πρωταγωνιστεί μέχρι και στη Β’ Εθνική. Στην ομάδα της Ρόδου παρέμεινε για 19 ολόκληρα χρόνια, τα 9 εξ αυτών ως πρώτος προπονητής στην ανδρική ομάδα. Στον Διαγόρα ήταν και Υπεύθυνος των τμημάτων Υποδομής. Φέτος, κάθισε στον πάγκο του Αιγάλεω, ενώ έχει διατελέσει προπονητής στα Αναπτυξιακά Προγράμματα της ΕΟΚ (μικτή Δωδεκανήσου). Το 2014, συμμετείχε ως βοηθός προπονητή στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο πλευρό του Δημήτρη Ιτούδη.

Οι Δημήτρης Κουκουζέλης και Χρήστος Αναστασίου θα παραμείνουν στο τεχνικό τιμ της Νίκης Αμαρουσίου, ως άμεσοι συνεργάτες του Γιάννη Τσακίρη.

Καλωσορίζουμε τον Γιάννη Τσακίρη στην Οικογένεια της Νίκης Αμαρουσίου και του ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που έχει να φέρεις εις πέρας».