Επίσκεψη στην ακαδημία μπάσκετ της ΧΑΝΘ του Γιάννη Σφαιρόπουλου

Στο Αθλητικό Κέντρο “Μίμης Τσικίνας” της ΧΑΝΘ βρέθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος και μίλησε στα παιδιά των ακαδημιών του συλλόγου. Ο Έλληνας προπονητής εκμεταλλεύτηκε την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, για την εκτός έδρας αναμέτρηση των ερυθρολεύκων με τον ΠΑΟΚ και θέλησε να δώσει κάποιες συμβουλές στους μικρούς αθλητές του συλλόγου.

“Είστε τυχεροί που μετέχετε σε αυτό το πρόγραμμα, είστε επίσης τυχεροί που έχετε προπονητές με μεγάλη γνώση στο άθλημα. Πρέπει να επιμένετε σε αυτό που κάνετε, να προσπαθείτε, να πολεμάτε, να μην τα παρατάτε με την πρώτη δυσκολία γιατί όπως πολεμάτε τώρα, έτσι θα χρειαστεί κι αύριο στην ζωή να δώσετε τις προσωπικές σας μάχες”, είπε μεταξύ άλλων ο έμπειρος τεχνικός.

Συνάντηση και με τα διοικητικά στελέχη της ΧΑΝΘ

Λίγο νωρίτερα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, απευθυνόμενους στους Νίκο Σερέτη (Υπεύθυνο της Ακαδημίας μας) και στον Νίκο Δουβή (Γενικό Αρχηγό της αντρικής ομάδας) είπε: “Είναι μεγάλη μου χαρά να βοηθώ όπου μπορώ τέτοιες προσπάθειες. Έτσι ξεκίνησα, το 1986 πριν από 30 χρόνια είχα αναλάβει ως προπονητής τα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα Καλαμαριάς κι αυτό δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ”. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε νωρίτερα ένθερμο τετ α τετ και με τον προπονητή της αντρικής ομάδας της ΧΑΝΘ, Σωτήρη Νικολαΐδη.