xydis-andrikopoulosΟ Προμηθέας συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τη στελέχωση του ρόστερ του, αυτή τη φορά όμως επένδυσε στο μέλλον. Η ομάδα του Χαλανδρίου προχώρησε στην απόκτηση των Πέτρο Ανδρικόπουλο και Χρήστο Ξύδη, οι οποίο αγωνίζονταν την περασμένη σεζόν σε Μαρούσι και Αετό αντίστοιχα. 

Η ανακοίνωση:

«Ο Προμηθέας Χαλανδρίου επενδύει και στα νιάτα και ενισχύεται με δύο ταλαντούχους παίκτες που θα τον βοηθήσουν και στο πρωτάθλημα με ενεργό ρόλο. Ο λόγος για τους Πέτρο Ανδρικόπουλο (1,83, 18, από το Μαρούσι, αριστερά στην φώτο) και τον Χρήστο Ξύδη (1,93,20, δεξιά στην φώτο) από τον Αετό.
“Μετά από μια ατυχή για μένα σεζόν πέρυσι φέτος ο Προμηθέας είναι η ιδανική λύση για να δουλέψω και να φτάσω πάλι στο επίπεδο που ήμουν και παράλληλα να βελτιωθω” ήταν τα λόγια του δεύτερου που θα είναι έτοιμος να παίξει από τον Γενάρη.
“Μετά την παρουσία μου πέρυσι στο Μαρούσι σκοπός μου ήταν να παραμείνω στην κατηγορία, να δουλέψω και να κερδίσω μια θέση στο βασικό rotation της ομάδας όχι επειδή είμαι… μικρός αλλά επειδή το αξίζω. Ο Προμηθέας και οι άνθρωποι του, ήταν η καλύτερη επιλογή”, είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Ανδρικόπουλος.
Παράλληλα αποκτήθηκε με ελευθέρας ο Γιάννης Σαμιωτης (1,90, 20) που πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα μας ως δανεικός.
Τέλος αποκτήθηκαν για τα τμήματα ακαδημιών με σκοπό να βοηθάνε και στις προπονήσεις του αντρικού οι Αναστάσης Τσακαλακης (1,95, 17) από το Μαρούσι και ο Γιώργος Μπραμος (1,90, 16) από την Εστία Φιλιας, ενώ στο αντρικό προωθήθηκε και ο Θεόφιλος Μιμανι (2,02, 17)».