«Επικίνδυνος και ανεπαρκής ο Γερακίνης»

Με καλές εντυπώσεις από τη φιλοξενία του Φιλίππου και… άσχημες από τη διαιτησία έφυγε από τη Βέροια το Αιγάλεω! Το “Σίτι” εξέδωσε διπλή ανακοίνωση λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα στο κλειστό “Δημήτριος Βικέλας”, αφενός για να ευχαριστήσει τη διοίκηση του Φιλίππου και τους οπαδούς που το ακολούθησαν μέχρι τη Βέροια, αφετέρου για να εκφράσει την αγανάκτησή του για τον διαιτητή Γερακίνη.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις:

Για τη διαιτησία του Γερακίνη

«Δυστυχώς η διοίκηση του Αιγάλεω Α.Ο. είναι στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να καταγγείλει τον διαιτητή της αναμέτρησης Φίλιππος Βέροιας-Αιγάλεω “κ. Γερακίνη” για αλλοίωση αποτελέσματος. Ο εν λόγω διαιτητής είναι επικίνδυνος, ανεπαρκής και προσφέρει κακές υπηρεσίες στο άθλημα του μπάσκετ. Αντίθετα, θέλουμε να συγχαρούμε τον έτερο διαιτητή του αγώνα κ. Καλογερόπουλο, που με τη συμπεριφορά του και την διαιτητική του επάρκεια βοήθησε στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα».

Για τη φιλοξενία του Φιλίππου και τους οπαδούς του Αιγάλεω

«Προπονητές, παίχτες ευχαριστούν τους οπαδούς μας για την συγκλονιστική και κόσμια συμπαράσταση τους στον εκτός έδρας αγώνα με τον Φίλιππο Βέροιας. Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση και τον πρόεδρο του φίλου σωματείου Φιλίππου Βέροιας, για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχαν, τόσο στην ομάδα μας, όσο και στους οπαδούς μας. Ελπίζουμε σύντομα να ανταποδώσουμε».