Επιστρέφει στις επάλξεις ο Ιωνικός

Οι διακοπές έλαβαν τέλος για τον Ιωνικό Νικαίας με τους παίκτες του Νίκου Καραγιάννη να επανέρχονται την (Πέμπτη 22/8) στις 17:00 και πάλι στις επάλξεις.

Ετσι,  στο κλειστό του Πλάτωνα, θα λάβει χώρα η πρώτη συνάντηση ‘γνωριμίας’. Αναμένεται μάλιστα να παρευρεθούν και αρκετοί φίλοι της ομάδας για να συναντήσουν και εμψυχώσουν το ξεκίνημα εν όψει του επερχόμενου και ανταγωνιστικού πρωταθλήματος.

Το πρώτο μέρος της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Πλάτωνα, ως προς το καθαρά μπασκετικό κομμάτι αλλά και στις πρόσφατα ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του σταδίου της Νεάπολης. Συγκεκριμένα, οι εγκαταστάσεις του γηπέδου ποδοσφαίρου της Νεάπολης θα χρησιμοποιηθούν από την Ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου μας για τρέξιμο αλλά και για ενδυνάμωση – ασκήσεις με βάρη.

Ο Νίκος Καραγιάννης και ο βοηθός του Κώστας Καλογερόπουλος θα έχουν στη διάθεσή του όλους τους παίκτες της ομάδας, τόσο τους ήδη υπάρχοντες από πέρσι όσο και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Οσον αναφορά το ρόστερ, αυτό δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα γι΄αυτό και γίνεται προσπάθεια για μερικές ακόμα ουσιαστικές κινήσειςπου θα ενδυναμώσουν και θα καταστήσουν την ομάδα ανταγωνιστική και φέτος όπως και κάθε περίοδο, τα τελευταία χρόνια. Καταβάλλονται μάλιστα προσπάθειες ώστε να υπάρχουν θετικές εξελίξεις πριν την πρώτη συνάντηση, ώστε η ομάδα να είναι όσο τον δυνατόν πιο έτοιμη από την πρώτη στιγμή της προετοιμασίας της.